28. Maijs 2014 10:20
Jaunumi
Aicina piedalīties Atvērto durvju dienā un diskusijā par jauno profesionāļu karjeras iespējām Eiropā

Ceturtdien, 29.maijā plkst. 15.00 Rīgas Juridiskā augstskola (RJA) aicina piedalīties diskusijā par jauno profesionāļu karjeras iespējām „Young Professional in Europe”, kas tiek rīkota RJA Atvērto durvju dienas ietvaros.

Diskusijas mērķis ir iepazīstināt topošos studentus un studējošos ar starptautiskas karjeras iespējām, karjeru Eiropas Savienības (ES) institūcijās un nepieciešamajām prasmēm, ko augstu novērtē potenciālie darba devēji starptautiskajā darba tirgū. Diskusijā piedalīsies RJA absolventi, kuru karjera attīstījusies ārvalstīs un starptautiskos projektos un RJA studenti, kas dalīsies ar savu pieredzi.

Pēc diskusijas noslēguma topošie studenti varēs iepazīties ar RJA piedāvātajām studiju programmām, tikties ar pasniedzējiem un studentiem, kā arī uzzināt par studentu dzīvi augstskolā. RJA visas studiju programmas tiek īstenotas angļu valodā, turklāt tiesības, biznesu, diplomātiju, juridisko lingvistiku studenti apgūst Eiropas un pasaules kontekstā, kas ir priekšrocība, izvēloties karjeru starptautiskā vidē.

Reģistrācija diskusijas un RJA Atvērto durvju dienas apmeklēšanai: http://apply.rgsl.edu.lv/enter/60.

RJA piedāvā studijas angļu valodā divās Latvijā unikālās starpdisciplinārās bakalaura studiju programmās „Tiesības un bizness” un „Tiesības un diplomātija”. Savukārt profesionāļi var izvēlēties vienu no septiņām maģistrantūras programmām.

RJA moto ir „Beyond Borders” („Pāri robežām”) – augstskola piedāvā augstāko izglītību, kas apvieno akadēmiskās zināšanas un to praktisko pielietojumu, šķērso disciplīnu robežas un piedāvā studijām starptautisku perspektīvu.

Rīgas Juridiskās augstskolas Atvērto durvju programma

14.30 Reģistrēšanās

15.00 Diskusija "Young Professionals in Europe"

Moderators: Pīters Gjortlers (Peter Gjortler), Bakalaura studiju programmas direktors

Dalībnieki:

  • Raivo Raudzeps, zvērināts advokāts, Sorainen (programmas Eiropas un starptautiskās tiesības absolvents, 2001)
  • Dace Kalsone, Eiro projekta vadītāja, LR Finanšu ministrija (profesionālās programmas Eiropas un starptautiskās tiesības absolvente, 2011)
  • Jānis Eismonts, RJA Studentu asociācijas priekšsēdētājs (bakalaura programmas Tiesības un bizness students)

16.00 Bakalaura un maģistru studiju programmu prezentācijas, Studentu asociācijas prezentācijas

17.00 Iespēja individuāli uzdot jautājumus par pieteikšanos un studiju procesu, kā arī iepazīt augstskolas telpas studentu vadītās tūrēs

 
 
0 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
Lasītākie jaunumi
AKTUĀLI
CITI ŠĪ AUTORA JAUNUMI
Iestāžu un institūciju jaunumi
Kopumā 269 iestādes
komentēt
Pievienot rakstu mapē
Pievienot citātu mapei
Pievienot piezīmi rakstam
Drukāt
ienākt ar
JURISTA VĀRDS
Abonentiem! Ieiet šeit
GOOGLE
DRAUGIEM.LV
reģistrēties
autorizēties