3. Jūnijs 2014 11:41
Jaunumi
Notiks Eiropas datu aizsardzības institūciju Pavasara konference
1

5.jūnijā Strasbūrā, Francijā norisināsies Eiropas datu aizsardzības institūciju Pavasara konference, kurā piedalīsies Eiropas Savienības dalībvalstu personas datu aizsardzības uzraudzību institūciju vadītāji. Pasākumā piedalīsies arī Datu valsts inspekcijas direktore Signe Plūmiņa.

Pavasara konference ir viens no svarīgākajiem personas datu aizsardzības uzraudzības institūciju ikgadējiem pasākumiem Eiropā. Lēmums par šādas ikgadējās konferences organizēšanu tika pieņemts jau 1993.gadā Parīzē, Francijā, un katru gadu konference tiek organizēta kādā no Eiropas valstīm.

2014.gada Pavasara konference tiks veltīta personas datu aizsardzības uzraudzības institūciju ciešākai sadarbībai globalizācijas un virtuālās vides ietekmē. Konferences laikā ir iespēja ikvienam konferences pārstāvim diskutēt par datu aizsardzības jautājumiem, lai palīdzētu sekmēt pamattiesības uz datu aizsardzību.

Papildus informācija pieejama šeit: http://www.coe.int/t/dghl/standardsetting/dataprotection/european-conference/.

 
 
1 KOMENTĀRS
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
Jautājums
3. Jūnijs 2014 / 13:02
0
ATBILDĒT
Visas brīnišķās un dažādās Eiropas institūcijas varētu vairāk sadarboties un sniegt vienotu skatījumu par to, kā apvienot aizvien atvērtāku un mašīnlasāmāku valsts datu pieejamību un aizvien stingrāku personu datu aizsardzību :):):).
Lasītākie jaunumi
AKTUĀLI
CITI ŠĪ AUTORA JAUNUMI
Iestāžu un institūciju jaunumi
Kopumā 269 iestādes
komentēt
Pievienot rakstu mapē
Pievienot citātu mapei
Pievienot piezīmi rakstam
Drukāt
ienākt ar
JURISTA VĀRDS
Abonentiem! Ieiet šeit
GOOGLE
DRAUGIEM.LV
reģistrēties
autorizēties