19. Jūnijs 2014 09:50
Jaunumi
Aicinājums pieteikties tiesību zinātņu studentiem no Latvijas

Rīgas Juridiskās augstskolas (Riga Graduate School of Law) un Humbolta Universitātes Berlīnē (Humboldt Universität zu Berlin) projekta „Netzwerk Ost-West’’ ietvaros arī šogad Latvijas un Vācijas studenti veiks kopīgus pētījumus.

Projekts norisināsies no 3. līdz 17. augustam, vienu nedēļu Rīgā un otru Berlīnē. Projekta ietvaros studentu pāri (students no Latvijas un students no Vācijas) izstrādā referātu par konkrētu tēmu, pētot konkrētā problēmjautājuma normatīvo regulējumu un citus aspektus savā valstī. Referāti pēc tam tiks prezentēti kopā ar vācu studentu un apspriesti, diskutējot ar pārējiem projekta dalībniekiem. Šī gada tēma "Organizētā Noziedzība", piedāvātās referātu tēmas tiks saistītas ar šo jomu.

Projekta ietvaros abās valstīs tiks rīkotas dažādas ekskursijas un kopīgi pasākumi, piemēram, Latvijā ekskursija uz Satversmes tiesu, Saeimu, brauciens uz jūru u.c.

Izdevumus (t.sk. lidmašīnas biļetes uz Berlīni un atpakaļ, naktsmītnes un ēdināšanas izmaksas) sedz Vācijas puse. Projektam ir simboliska dalības maksa EUR 50, kas ir paredzēta sociālās programmas nodrošināšanai.

Darbs projektā un saziņa tā ietvaros norisināsies angļu valodā.

Projektā aicināti pieteikties tiesību zinātņu studenti ar labām vācu valodas zināšanām un vēlmi iegūt vērtīgu pieredzi.

Detalizētāka informācija pieejama, kā arī pieteikšanās projektam e-pastā projekta koordinatorēm Latvijā: Ievai Gailei (I_G@inbox.lv) vai Vitai Maļeckai (malecka.vita@gmail.com) pēc iespējas drīzāk.

Plašāku informāciju par projektu iespējams iegūt: http://heinrich.rewi.hu-berlin.de/now/.

 
 
0 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
Lasītākie jaunumi
AKTUĀLI
CITI ŠĪ AUTORA JAUNUMI
Iestāžu un institūciju jaunumi
Kopumā 269 iestādes
komentēt
Pievienot rakstu mapē
Pievienot citātu mapei
Pievienot piezīmi rakstam
Drukāt
ienākt ar
JURISTA VĀRDS
Abonentiem! Ieiet šeit
GOOGLE
DRAUGIEM.LV
reģistrēties
autorizēties