23. Septembris 2014 10:14
Jaunumi
KNAB ar IeVP plāno rīkot pretkorupcijas semināru Rīgas Centrālcietumā
1

Šī gada 3.oktobrī Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB) uzsāks pretkorupcijas sociālo kampaņu, uzrunājot sabiedrību par koruptīvas rīcības negatīvajām sekām.

Tās ietvaros KNAB, turpinot iesākto veiksmīgo sadarbību ar Ieslodzījumu vietu pārvaldi (IeVP), plāno rīkot sociālās kampaņas atklāšanu un semināru valsts amatpersonām „Korupcijas sekas: soda neizbēgamība un brīvības vērtība” ar mērķi veicināt diskusiju par pretkorupcijas pasākumu lomu noziegumu novēršanā.

Paredzams, ka pasākumā piedalīsies 30 valsts institūciju darbinieki, kuriem būs iespēja arī piedalīties Rīgas Centrālcietuma un Mācību centra apskatē. Dalībniekus uzrunās IeVP priekšniece Ilona Spure un KNAB priekšnieks Jaroslavs Streļčenoks. Pasākumu vadīs korupcijas apkarošanas un psiholoģijas jomas profesionāļi, kuri aplūkos jautājumus par korupcijas novēršanu Latvijā. Tiks meklētas arī atbildes uz jautājumiem, kāpēc cilvēks ir gatavs rīkoties prettiesiski un kāda ir brīvības vērtība.

 
 
1 KOMENTĀRS
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
Jānis
23. Septembris 2014 / 10:37
0
ATBILDĒT
Jā, Jaroslavs varētu noturēt semināru cietuma uzraugiem un viņu vadītājiem par korupcijas novēršanas teorētiskajiem aspektiem. Tā vietā, lai noskaidrotu, kā tas nākas, ka katrā kamerā ir pa mobilajam tālrunim.. Cirks aizbraucis, trupa palikusi!
Lasītākie jaunumi
AKTUĀLI
CITI ŠĪ AUTORA JAUNUMI
Iestāžu un institūciju jaunumi
Kopumā 269 iestādes
komentēt
Pievienot rakstu mapē
Pievienot citātu mapei
Pievienot piezīmi rakstam
Drukāt
ienākt ar
JURISTA VĀRDS
Abonentiem! Ieiet šeit
GOOGLE
DRAUGIEM.LV
reģistrēties
autorizēties