25. Novembris 2014 09:18
Jaunumi
Kā tiesai pārbaudīt vēlēšanu rezultātus
2

"Jurista Vārds" turpina uzsākto tradīciju – autoru un lasītāju tikšanos klātienē. 22.maijā "Jurista Vārds" aicināja lasītājus uz Jura Rudevska lekciju "Valsts varas un cilvēktiesību izpratne Eiropā un ASV", savukārt 20.novembrī Latvijas Universitātes Bibliotēkā Raiņa bulvārī organizēja Edgara Pastara lekciju "Kā tiesai pārbaudīt vēlēšanu rezultātus?". Lekcija bija interesanta arī tādēļ, ka pilns Augstākās tiesas Administratīvo lietu departamenta spriedums par Centrālās vēlēšanu komisijas 2014.gada 22.oktobra lēmuma Nr.116 "Par 12.Saeimas vēlēšanu rezultātiem" atcelšanu daļā par vēlēšanu rezultātiem Latgales vēlēšanu apgabalā būs pieejams pavisam drīz – 8.decembrī.

Pārskats par lekcijas norisi publicēts šodienas „Jurista Vārda” numurā.

 
 
2 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
Jurčiks
26. Novembris 2014 / 10:40
1
ATBILDĒT
Vienkārši - pēc vēlēšanām socioloģiskās aptaujas ceļā noskaidrot, vai jaunā sasaukuma Saeima bauda lielāku uzticību, nekā iepriekšējā. Ja nav uzlabojumu vismaz par 5%, nahrenizēt...
Seskis
25. Novembris 2014 / 09:43
0
ATBILDĒT
Vēlēšanu rezultātus var pārbaudīt ļoti vienkārši - lietā kā trešās personas pieaicināt visus Latvijas Republikas pilsoņus, kuri piedalījās vēlēšanās, un uzliekot par pienākumu trešajām personām izvēlēt vienu pārstāvi (E.Pastaru), kurš pārstāvēs trešās personas.
Lasītākie jaunumi
AKTUĀLI
Iestāžu un institūciju jaunumi
Kopumā 269 iestādes
komentēt
Pievienot rakstu mapē
Pievienot citātu mapei
Pievienot piezīmi rakstam
Drukāt
ienākt ar
JURISTA VĀRDS
Abonentiem! Ieiet šeit
GOOGLE
DRAUGIEM.LV
reģistrēties
autorizēties