15. Janvāris 2015 13:29
Jaunumi
Komerclikuma grozījumu aktualitātes uzņēmējdarbības veicējiem un e-paraksta lietošanas iespējas

22.janvārī Uzņēmumu reģistra un Latvijas Valsts radio un televīzijas centra pārstāvji piedalīsies seminārā „Komerclikuma grozījumu aktualitātes uzņēmējdarbības veicējiem, kā arī e-paraksta lietošanas iespējas”. Uzņēmumu reģistra pārstāvji seminārā komercdarbības veicējus informēs par dalībnieku reģistra pirmo nodalījumu un pamatkapitāla pārreģistrāciju eiro.

Komerclikuma pašreizējā redakcija nosaka komersantiem prasību līdz 2015.gada 30.jūnijam iesniegt Uzņēmumu reģistrā informāciju par dalībnieku reģistra pirmo nodalījumu, kā arī līdz 2016.gada 30.jūnijam veikt pamatkapitāla pārreģistrāciju eiro.  Dažkārt komercdarbības veicēji neizprot, kāpēc pamatkapitāla pārreģistrācija nav notikusi automātiski un kas ir dalībnieku reģistra pirmais nodalījums.  Līdz ar to Uzņēmumu reģistra pārstāvji informēs komercdarbības veicējus par veicamajām darbībām, kuras izriet no Komerclikuma prasībām saskaņā ar noteiktajiem pārejas periodiem.

Seminārā vienlaikus piedalīsies arī Latvijas Valsts radio un televīzijas centra pārstāvji, kuri informēs par E-paraksta pielietojumu uzņēmējam svarīgu jautājumu risināšanā.

Vairāk informācijas par semināru atrodama Uzņēmumu reģistra mājaslapā, skatīt šeit

 
 
0 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
Lasītākie jaunumi
AKTUĀLI
CITI ŠĪ AUTORA JAUNUMI
Iestāžu un institūciju jaunumi
Kopumā 269 iestādes
komentēt
Pievienot rakstu mapē
Pievienot citātu mapei
Pievienot piezīmi rakstam
Drukāt
ienākt ar
JURISTA VĀRDS
Abonentiem! Ieiet šeit
GOOGLE
DRAUGIEM.LV
reģistrēties
autorizēties