21. Janvāris 2015 14:03
Jaunumi
Latvijas Universitātes Sociālo zinātņu fakultāte rīko diskusiju par vārda un mākslinieka izpausmes brīvību
Karikatūras autors: James Walmesley

Pēc teroristu sarīkotās asinspirts franču satīriskā izdevuma „Charlie Hebdo" redakcijā ir aktualizējies jautājums par vārda brīvību. Parīzes notikumu kontekstā Latvijas Universitātes Sociālo zinātņu fakultātes (LU SZF) Komunikācijas studiju nodaļa un portāls „Mans Medijs” ceturtdien, 22.janvārī rīko diskusiju par tēmu – vārda brīvība, mākslinieka izpausmju brīvība – vai tur ir, var būt robežas, tabu? Francija un Latvija – vai ir atšķirības?

Kinozinātnieka, LU asociētā profesora Viktora Freiberga vadītajā diskusijā piedalīsies karikatūrists Māris Bišofs, teātra zinātniece Zane Radzobe, filozofs, portāla Satori.lv galvenais redaktors Ilmārs Šlāpins, animācijas filmu režisors un mākslinieks Edmunds Jansons.

Diskusija notiks 22.janvārī, plkst. 14.00 LU SZF Lomonosova ielā 1a, Berlina auditorijā. Aicināts piedalīties ikviens interesents! Tiešraide LU 2.kanālā, portālos Delfi, LSM, Satori un Providus.

Diskusijas video ierakstu pēc tam varēs noskatīties portālā Mans Medijs.

LU SZF Komunikācijas studiju nodaļa ir Latvijas komunikācijas zinātnes aizsācēja, tajā izglītojas labākie nozares jaunie speciālisti – žurnālisti, multimediju producenti, sabiedrisko attiecību un reklāmas speciālisti.

LU SZF izveidotais Mans Medijs ir portāls mediju studentiem, profesionāļiem un mediju lietotājiem, darbojas kopš 2010.gada.

 
 
0 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
Lasītākie jaunumi
AKTUĀLI
CITI ŠĪ AUTORA JAUNUMI
Iestāžu un institūciju jaunumi
Kopumā 269 iestādes
komentēt
Pievienot rakstu mapē
Pievienot citātu mapei
Pievienot piezīmi rakstam
Drukāt
ienākt ar
JURISTA VĀRDS
Abonentiem! Ieiet šeit
GOOGLE
DRAUGIEM.LV
reģistrēties
autorizēties