13. Februāris 2015 09:49
Jaunumi
Valsts tiesu ekspertīžu birojs palielina akreditēto tiesu ekspertīžu jomu skaitu

Pagājušā gada nogalē Latvijas Nacionālais akreditācijas birojs uzraudzības vizītes ietvaros veica Valsts tiesu ekspertīžu biroja (VTEB) atkārtotu novērtēšanu par atbilstību standarta LVS EN ISO/IEC 17025:2005 "Testēšanas un kalibrēšanas laboratoriju kompetences vispārīgās prasības" prasībām.

Šī gada 15.janvārī tika pieņemts lēmumu saglabāt VTEB akreditāciju esošajā akreditācijas sfērā un paplašināt to ar autotehnisko ekspertīžu un augsnes izpētes jomu, kā arī elementu sastāva noteikšanas ar elektronu mikroskopiju metodi. Akreditācijas darbības laiks – līdz 2017.gada 19.jūnijam.

Tas ir augsts novērtējums Valsts tiesu ekspertīžu biroja darbam, pūlēm un ieguldījumam tiesu ekspertīžu kvalitātes nodrošināšanā. Akreditācija apliecina VTEB kompetenci sniegt zinātniski un tehniski pamatotus datus un rezultātus, tā palielina klientu uzticību un veicina ekspertīžu rezultātu starptautisku atzīšanu. VTEB turpina strādāt pie kvalitātes pārvaldības sistēmas pilnveidošanas, darbības uzlabošanas un jaunu ekspertīžu jomu sagatavošanas akreditācijai.

 
 
0 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
Lasītākie jaunumi
AKTUĀLI
CITI ŠĪ AUTORA JAUNUMI
Iestāžu un institūciju jaunumi
Kopumā 269 iestādes
komentēt
Pievienot rakstu mapē
Pievienot citātu mapei
Pievienot piezīmi rakstam
Drukāt
ienākt ar
JURISTA VĀRDS
Abonentiem! Ieiet šeit
GOOGLE
DRAUGIEM.LV
reģistrēties
autorizēties