11. Maijs 2015 15:37
Jaunumi
Ar vieslekcijām civiltiesībās Juridiskajā fakultātē uzstāsies starptautiski atzīta profesore

Grantu shēmas „Šveices pētnieku aktivitātes Latvijā” ietvaros Latvijas Universitātē (LU) un Rīgas Juridiskajā augstskolā notiks Ženēvas Universitātes Juridiskās fakultātes dekānes, starptautiski atzītās profesores Kristīnes Šapuī (Christine Chappuis) vieslekcijas.

Ceturtdien, 21.maijā, plkst. 18.00 LU Juridiskās fakultātes konferenču zālē ieplānota profesores Šapuī vieslekcija - diskusija „Starptautiskās civiltiesības Eiropā. Līgumu spēkā esamība: salīdzinošs problēmjautājumu apskats”, kurā profesore dalīsies ar jaunāko informāciju un aktualitātēm starptautisko komerctiesību regulējumā un piemērošanā.

Piektdien, 22.maijā, plkst. 16.00 profesore ar vieslekciju „UNIDROIT principi ilgtermiņa līgumiem: gaidāmais jaunais izdevums” uzstāsies Rīgas Juridiskajā augstskolā.

Lekcijas notiks angļu valodā, bez tulkojuma un uz tām aicināts ikviens interesents. Iepriekšēja pieteikšanās nav nepieciešama.

Kristīne Šapuī ir Ženēvas Universitātes Juridiskās fakultātes profesore, kur viņa docē studiju kursus saistību un deliktu tiesībās. Šapuī zinātnisko darbību veic iepriekšminētajās nozarēs, bet savu pienesumu sniedz arī starptautiskajās saistību tiesībās un saistību tiesību unifikācijā starptautiskā līmenī.

Profesores nozīmīgāko publikāciju saraksts pieejams šeit.

Vieslekcijas tiek nodrošinātas grantu shēmas „Šveices pētnieku aktivitātes Latvijā” ietvaros.

 
 
0 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
Lasītākie jaunumi
AKTUĀLI
CITI ŠĪ AUTORA JAUNUMI
Iestāžu un institūciju jaunumi
Kopumā 269 iestādes
komentēt
Pievienot rakstu mapē
Pievienot citātu mapei
Pievienot piezīmi rakstam
Drukāt
ienākt ar
JURISTA VĀRDS
Abonentiem! Ieiet šeit
GOOGLE
DRAUGIEM.LV
reģistrēties
autorizēties