29. Maijs 2015 11:42
Jaunumi
Uzņēmumu reģistrā varēs saņemt Pilsonības un migrācijas lietu pārvaldes pakalpojumus

No 2015.gada 1. jūnija Uzņēmumu reģistra Rīgas reģionālās nodaļas klienti, kuri apmeklēs iestādi klātienē, apmeklējuma laikā varēs izmantot Pilsonības un migrācijas lietu pārvaldes (PMLP) pakalpojumus: pieteikties personas apliecības (eID kartes) izsniegšanai, aktivizēt eParakstīšanas iespēju jau izsniegtā eID kartē un saņemt konsultācijas par eID kartes lietošanas iespējām.

Lai uzlabotu uzņēmējdarbības vidi Latvijā un sekmētu e-vides priekšrocību izmantošanu uzņēmēju vidū, Uzņēmumu reģistrs sadarbībā ar VAS “Latvijas Valsts radio un televīzijas centrs” un Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameru un PMLP jau no š.g. februāra Uzņēmumu reģistra Rīgas reģionālās nodaļas klientiem piedāvā iespēju pieteikties un saņemt virtuālo eParakstu un konsultācijas par eParaksta pieprasīšanu eParaksta viedkartē, kā arī nepieciešamības gadījumā eParaksta speciālisti sagatavo klienta datoru darbam ar elektroniskiem dokumentiem. Līdz ar to iespēja Uzņēmumu reģistra klientiem vienlaikus saņemt arī PMLP pakalpojumus ir pašsaprotama sasniedzamā mērķa aktivitāte, lai mudinātu uzņēmējus izmantot alternatīvu risinājumu valsts iestāžu klātienes apmeklējumam.

Kā norāda Uzņēmumu reģistra galvenā valsts notāre Guna Paidere: „Daudziem Uzņēmumu reģistra klientiem saziņa ar iestādi elektroniski ir tagadne, daudziem nākotne. Tiem klientiem, kuri apmeklē Uzņēmumu reģistru klātienē, tagad tiek nodrošināti visi priekšnosacījumi, lai esošais Uzņēmumu reģistra klātienes apmeklējums būtu beidzamais un turpmāk komunikācija ar iestādi notiktu e-vidē jebkurā sev izdevīgā laikā un vietā.”

Vienlaikus atgādinām, ka izmantojot eID kartes un/vai eParaksta iespējas, Uzņēmumu reģistra klienti var saņemt iestādes piedāvātos e-pakalpojumus portālā www.latvija.lv.

 
 
0 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
Lasītākie jaunumi
AKTUĀLI
CITI ŠĪ AUTORA JAUNUMI
Iestāžu un institūciju jaunumi
Kopumā 269 iestādes
komentēt
Pievienot rakstu mapē
Pievienot citātu mapei
Pievienot piezīmi rakstam
Drukāt
ienākt ar
JURISTA VĀRDS
Abonentiem! Ieiet šeit
GOOGLE
DRAUGIEM.LV
reģistrēties
autorizēties