4. Septembris 2015 09:06
Jaunumi
Klajā nācis Jura Bojāra monogrāfijas "Starptautiskās kontraktu tiesības" IV sējums

Augusta nogalē izdevniecība "LU Akadēmiskais apgāds" klajā laidusi Latvijas Universitātes Juridiskās fakultātes profesora Dr.habil.iur. Jura Bojāra monogrāfijas "Starptautiskās kontraktu tiesības".

Starptautiskās privāttiesības" IV sējumu. Izdevums ir domāts kā pieredzējušiem zinātniekiem, tā praktizējošiem juristiem, studentiem: maģistrantiem un doktorantiem, kā arī Latvijas diplomātiem, baņķieriem, starptautiskajās komercoperācijās iesaistītiem komersantiem un viņu apkalpojošiem juristiem.

Šī grāmata uzskatāma par profesora 2013. gadā izdotās monogrāfijas "Starptautiskās privāttiesības" III sējuma "Saistību tiesības" toreiz nepabeigtās nodaļas turpinājumu, kas iepriekš netika izdota ekonomiskās krīzes dēļ. Ceturtais sējums veltīts detalizētai saistību tiesību izziņai starptautis­kajās privāttiesībās, kas Latvijā līdz šim ir ļoti maz pētītas.

Kā izdevuma autors norāda monogrāfijas priekšvārdā, izdevums vairāk paredzēts starptautisko privāto tiesību profesionāļiem un entuziastiem, jo „starptautiskās privātās tiesības kā visgrūtākā tiesību zinātnes disciplīna savas ļoti plašās avotu bāzes un sarežģīto juridisko instrumentu dēļ pilnīgi nesagatavotam lasītājam būtu grūti izprotamas.”

 
 
0 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
Lasītākie jaunumi
AKTUĀLI
CITI ŠĪ AUTORA JAUNUMI
Iestāžu un institūciju jaunumi
Kopumā 269 iestādes
komentēt
Pievienot rakstu mapē
Pievienot citātu mapei
Pievienot piezīmi rakstam
Drukāt
ienākt ar
JURISTA VĀRDS
Abonentiem! Ieiet šeit
GOOGLE
DRAUGIEM.LV
reģistrēties
autorizēties