28. Oktobris 2015 13:30
Jaunumi
Latvijas kredītņēmēju asociācija kopā ar Kredītņēmēju konsultāciju centru izsludina bezmaksas konsultācijas dienu
1

2015.gada 4.novembrī notiks Latvijas kredītņēmēju asociācijas un Kredītņēmēju konsultācijas centra bezmaksas konsultācijas diena, kurā aicinām pieteikties finansiālās problēmās nonākušas personas, kurām ir aktuāli jautājumi par aizdevuma līgumiem, iespēju slēgt vienošanos ar bankām, parādu piedziņas un tiesu procesi, kā arī fiziskās maksātnespējas procesi. Konsultācijām aicinām pietiekties savlaicīgi.

Arvien biežāk cilvēki nokļūst parādsaistībās, par kurām ir neērti runāt pat ar saviem tuviniekiem un kas nereti ir iemesls cilvēku piespiedu aizbraukšanai no valsts uz citām zemēm, lai varētu atdot parādus, atstājot savus tuviniekus šeit. Latvijas kredītņēmēju asociācija kopā ar Kredītņēmēju konsultācijas centru izsludina bezmaksas konsultācijas dienu, lai palīdzētu cilvēkiem apjaust savas iespējas, kā sakārtot savas finansiālās saistības. Vai tā ir konstruktīva vienošanās ar bankām par maksājumiem un termiņiem, vai iespējamā rīcība, kad jau parādu piedziņas procesi ir uzsākti, vai fiziskās maksātnespējas procesa uzsākšana. Speciālisti palīdzēs konsultēt arī jautājumos, kas saistīti ar aizdevuma līgumiem, pat pirms plānojat tos slēgt. Aicinām uz bezmaksas konsultāciju, ja Jūs interesē kādi no šiem jautājumiem:

  • aizdevumu līgums – konsultācija pirms tā slēgšanas;
  • vienošanās ar bankām par termiņiem un maksājumiem;
  • parādu piedziņa, tiesa un to procesi;
  • fiziskā maksātnespēja un tās uzsākšana Latvijā.

Šo konsultāciju mērķis ir sniegt juridisku atbalstu finansiālās grūtībās nonākušajiem Latvijas nodokļu maksātājiem, lai tie varētu izpildīt savas saistības, kā arī sniegt izglītojošu informāciju par viņu tiesībām, vienojoties ar bankām, uzsākot tiesas procesus, maksātnespējas procesus utt. Konsultācijas ilgums 30 minūtes.

Kredītņēmēju konsultāciju centra pārstāvis Aivars Rudi: “Mēs ikdienā sniedzam šāda veida konsultācijas par naudu un palīdzam cilvēkiem, kuri nokļuvuši parādsaistībās. Palīdzam saprast, ko darīt un kā labāk darīt. Šajā informācijas pārbagātajā laikmetā cilvēki nereti nezina, pie kā lai vēršas savās finansiālajās problēmās, kad tiek uzsākti parādu piedziņas procesi, bankas piedāvā nesamērīgus maksājumus un termiņus, draud izlikt no vienīgā mājokļa utt. Rodas jautājums – vai tas ir vienīgais ceļš? Vai nav citu variantu? Mūsu mērķis ir pastāstīt visu kopbildi atbilstošajā situācijā, apskatīt iespējamos variantus, ko un kā iespējams darīt. Tāpēc esam par Latvijas nodokļu maksātāju maksātspējas atjaunošanu, piemērojot principus un tiesiskos risinājumus, lai cilvēkam nav jābēg uz ārzemēm prom no savas ģimenes un jāstrādā tur visu atlikušo mūžu, izvairoties no savām bieži vien neizpildāmajām parādsaistībām.”

Pieteikties konsultācijām iespējams šeit, iepriekš zvanot un vienojoties par konsultācijas laiku – 25157553.

Latvijas kredītņēmēju asociācija – rūpējas par kredītņēmēju un parādnieku aizsardzību, sniedz atbalstu, veicina maksātspējas atjaunošanu, izglīto kredītņēmējus par viņu tiesībām. Piedalās likumu grozījumu izskatīšanā un ierosina kredītņēmēju situācijas uzlabošanas likumu grozījumus. Par dzīvi bez parādiem. Sīkāk – www.kreditnemejuasociacija.lv

Kredītņēmēju konsultāciju centrs – palīdz izprast kredītlīgumus un tā “āķus”, ātri un efektīvi atrisināt kredītproblēmas un palīdz atbrīvoties no parādiem. Sīkāk- www.kreditnemejs.lv

 
 
1 KOMENTĀRS
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
Daiga Bērziņa(Burmistrova)
21. Decembris 2017 / 22:49
0
ATBILDĒT
Paņēmu kredītu nevis Dāvanām,bet lai izceptu ziemassvētkos pīrādziņus(uzklāt ziemassvētku galdu)vienu reizi gadā tiešām ir vēlēšanās kaut ko garšīgu pagatavot ĢIMENEI,pēc tam atkal GADU diēta!!!!!!
Lasītākie jaunumi
AKTUĀLI
CITI ŠĪ AUTORA JAUNUMI
Iestāžu un institūciju jaunumi
Kopumā 269 iestādes
komentēt
Pievienot rakstu mapē
Pievienot citātu mapei
Pievienot piezīmi rakstam
Drukāt
ienākt ar
JURISTA VĀRDS
Abonentiem! Ieiet šeit
GOOGLE
DRAUGIEM.LV
reģistrēties
autorizēties