9. Novembris 2015 15:16
Jaunumi
Izsludināta pieteikšanās stažieru programmai “Darbs valsts pārvaldē”
1

No 9.novembra līdz 4.decembrim Valsts kanceleja aicina ārvalstīs dzīvojošos Latvijas jauniešus pieteikties stažieru programmai “Darbs valsts pārvaldē”. Programmā tiks uzņemti 6 jaunieši, kuriem no 2016.gada 1.februāra līdz gada beigām būs iespēja stažēties kādā no Latvijas valsts pārvaldes iestādēm.

Stažieru programma “Darbs valsts pārvaldē” tiek organizēta atbilstoši Reemigrācijas atbalsta pasākumu plāna 2013.–2016.gadam 3.rīcības virziena "Augsti kvalificēta darbaspēka piesaiste" 3.2.pasākumam. Tās mērķis ir piedāvāt iespēju ārvalstu augstākās izglītības iestāžu absolventiem – Latvijas jauniešiem – atgriezties Latvijā un dot ieguldījumu valsts pārvaldes attīstībā un modernizācijā. Programmai stažēšanās vietas piedāvā vairākas valsts pārvaldes iestādes – Ekonomikas ministrija, Izglītības un zinātnes ministrija, Veselības ministrija, kā arī virkne citu ministriju padotības un pakļautības iestāžu.

Stažieru programmas “Darbs valsts pārvaldē” nolikums.

Pieteikšanās nosacījumus, atlases laika grafiku un pieteikšanās anketu atradīsiet vienuviet: http://goo.gl/forms/OWyiImBMyU. Jautājumu gadījumā lūdzam rakstīt uz e-pasta adresi Jauns.Kolegis@mk.gov.lv.

 
 
1 KOMENTĀRS
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
cinisms
10. Novembris 2015 / 08:46
0
ATBILDĒT
Cinisms pret pusbadā turētiem ilggadējiem ierēdņiem?
Lasītākie jaunumi
AKTUĀLI
CITI ŠĪ AUTORA JAUNUMI
Iestāžu un institūciju jaunumi
Kopumā 269 iestādes
komentēt
Pievienot rakstu mapē
Pievienot citātu mapei
Pievienot piezīmi rakstam
Drukāt
ienākt ar
JURISTA VĀRDS
Abonentiem! Ieiet šeit
GOOGLE
DRAUGIEM.LV
reģistrēties
autorizēties