24. Novembris 2015 13:13
Jaunumi
Notiks seminārs par Patentu kooperācijas līguma priekšrocībām

2015.gada 17.decembrī Rīgas Tehniskajā universitātē notiks seminārs par izgudrojumu starptautisko aizsardzību ar patentu, izmantojot Patentu kooperācijas līgumu (PCT).

Seminārā tiks skaidroti veicamie soļi un procedūras patenta iegūšanai ārvalstīs, izmantojot PCT, kas sniedz iespēju iegūt patentu jebkurā no 148 PCT dalībvalstīm. Pasākuma laikā dalībnieki tiks iepazīstināti ar procedūras jaunākajiem uzlabojumiem, starptautisko meklējumu veikšanu, starptautiskā patenta pieteikuma sagatavošanu, kā arī praktiskiem padomiem efektīvai izgudrojumu aizsardzībai.

Semināram aicinām pieteikties izgudrotājus, patentpilnvarotos, intelektuālā īpašuma pasniedzējus, kā arī citus interesentus, kuri jau aizsargā vai vēlas starptautiski aizsargāt izgudrojumus, izmantojot PCT sniegtās iespējas.

Pasākuma laikā notiks arī apbalvošanas ceremonija, kurā Latvijas izcilākajiem izgudrotājiem tiks pasniegta Pasaules Intelektuālā īpašuma organizācijas medaļa.

Seminārs notiks angļu valodā. Dalība seminārā ir bezmaksas. Semināra programma.

Pieteikšanās semināram notiek līdz 11.decembrim, reģistrējoties Patentu valdes tīmekļa vietnē http://ej.uz/PV-PCT. Vietu skaits ierobežots.

Semināru vadīs Quan-Ling Sim, Pasaules Intelektuālā īpašuma organizācijas PCT Sabiedrības informēšanas un lietotāju attiecību nodaļas vadītājs.

Pasākumu rīko Latvijas Republikas Patentu valde, sadarbojoties ar Pasaules Intelektuālā īpašuma organizāciju (WIPO), Starptautisko Intelektuālā īpašuma izglītības centru (CEIPI) un Rīgas Tehnisko universitāti.

 
 
0 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
Lasītākie jaunumi
AKTUĀLI
CITI ŠĪ AUTORA JAUNUMI
Iestāžu un institūciju jaunumi
Kopumā 269 iestādes
komentēt
Pievienot rakstu mapē
Pievienot citātu mapei
Pievienot piezīmi rakstam
Drukāt
ienākt ar
JURISTA VĀRDS
Abonentiem! Ieiet šeit
GOOGLE
DRAUGIEM.LV
reģistrēties
autorizēties