11. Marts 2016 16:15
Jaunumi
Prezidenta preses padomnieka amatu uz laiku ieņems līdzšinējā juridiskā padomniece Jaunzeme

Valsts prezidenta Raimonda Vējoņa preses padomnieku Gustu Kikustu, kurš amatu prezidenta kancelejā atstās pēc abpusējas vienošanās, uz laiku nomainīs līdzšinējā Valsts prezidenta likumdošanas un juridiskā padomniece Kristīne Jaunzeme.

Kā aģentūru LETA informēja prezidenta Preses dienestā, šodien uz pušu vienošanās pamata izbeigtas darba tiesiskās attiecības ar Valsts prezidenta preses padomnieku.

Valsts prezidents Raimonds Vējonis izsaka pateicību Kikustam par ieguldījumu prezidenta darbības atspoguļošanā medijos. Turpmāk preses padomnieka pienākumus uz laiku pildīs līdzšinējā Valsts prezidenta likumdošanas un juridiskā padomniece Jaunzeme.

Kikusts aģentūrai LETA plašākus komentārus par lēmumu atstāt Valsts prezidenta preses padomnieka amatu vai turpmākajiem plāniem nesniedza, vien norādot, ka ikviena amata termiņš ir "galīgs".

"Dzīvē katram pienāk brīži, kad uzkrātā profesionālā pieredze un iepazītie apstākļi ļauj izdarīt secinājumus par savu atbilstību noteiktai darba videi un specifikai. Acīmredzot šis ir tas brīdis," sacīja Kikusts.

Tāpat viņš uzsvēra, ka pateicas Valsts prezidentam Vējonim par izrādīto uzticību, pērn uzaicinot darboties savā komandā. Tas bijis liels pagodinājums, un prezidenta padomnieka amatā viņš guvis nenovērtējamu pieredzi, veidojot prezidenta komunikāciju ar sabiedrību un tuvāk iepazīstot politikas procesu augstākajā līmenī.

Kā ziņots, pirms kļūšanas par Vējoņa preses padomnieku Kikusts vadīja Latvijas Radio ziņu programmas, bet vēl pirms tam viņš dažādos plašsaziņas līdzekļos darbojās kā žurnālists un raidījumu vadītājs.

 
 
0 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
Lasītākie jaunumi
AKTUĀLI
CITI ŠĪ AUTORA JAUNUMI
Iestāžu un institūciju jaunumi
Kopumā 269 iestādes
komentēt
Pievienot rakstu mapē
Pievienot citātu mapei
Pievienot piezīmi rakstam
Drukāt
ienākt ar
JURISTA VĀRDS
Abonentiem! Ieiet šeit
GOOGLE
DRAUGIEM.LV
reģistrēties
autorizēties