8. Aprīlis 2016 14:49
Jaunumi
Atklās Rīgas Juridiskās augstskolas Padziļināto programmu tiesībās un ekonomikā

11.aprīlī Rīgas Juridiskajā augstskolā (RJA) sadarbībā ar Ārlietu ministriju tiks uzsāktas apmācības Padziļinātajā programmā tiesībās un ekonomikā.

Pasākuma oficiālā atklāšana paredzēta Ārlietu ministrijā un tajā uzrunas teiks Ārlietu ministrijas parlamentārā sekretāre Zanda Kalniņa-Lukaševica, RJA rektors Džordžs Ulrihs (George Ulrich) un diplomātiskā korpusa pārstāvji.

Apmācībās tiks pārstāvētas 12 valstis, proti, Armēnija, Azerbaidžāna, Baltkrievija, Gruzija, Ukraina, Moldova, Kirgizstāna, Kazahstāna, Uzbekistāna, Serbija, Kosova, kā arī Latvija. Kopumā piedalīsies 24 Eiropas kaimiņpolitikas valstu Centrālāzijas un Rietumu Balkānu reģiona, kā arī Latvijas pārstāvji, kas apgūs dažādus studiju kursus trīs mēnešu garumā. Lielākoties topošie dalībnieki ir valsts iestāžu darbinieki, kas padziļināti apgūs Eiropas Savienības ekonomiskos, politiskos un juridiskos jautājumus, lai atbalstītu minēto valstu centienus tuvināties Eiropas Savienībai.

Programma īstenosies jau otro gadu pēc kārtas un tā tiek finansēta ar Latvijas un ārvalstu (Luksemburgas, Nīderlandes, Norvēģijas, Zviedrijas, Šveices un Amerikas Savienoto Valstu) valdību atbalstu. Jūlijā šo programmu būs absolvējuši jau 99 absolventi. Tās īstenošanā piedalās pasniedzēji no Rīgas Juridiskās augstskolas, Latvijas Ārpolitikas institūta, Latvijas Universitātes, Rīgas Ekonomikas augstskolas un Eiropas Publiskās administrācijas institūta.

 
 
0 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
Lasītākie jaunumi
AKTUĀLI
CITI ŠĪ AUTORA JAUNUMI
Iestāžu un institūciju jaunumi
Kopumā 269 iestādes
komentēt
Pievienot rakstu mapē
Pievienot citātu mapei
Pievienot piezīmi rakstam
Drukāt
ienākt ar
JURISTA VĀRDS
Abonentiem! Ieiet šeit
GOOGLE
DRAUGIEM.LV
reģistrēties
autorizēties