6. Maijs 2016 15:30
Jaunumi
Juridiskā analīze par Stambulas konvencijas iespējamo ietekmi uz Latvijas tiesību sistēmu
2

Izpildot Ministru kabineta uzdevumu, ir veikta juridiskā analīze par Stambulas konvencijas iespējamo ietekmi uz Latvijas tiesību sistēmu.

Ministru kabinets 2016. gada 2. februārī, pieņemot Ministru kabineta rīkojuma projektu “Par Rīcības plānu Ģimenes valsts politikas pamatnostādņu 2011.–2017. gadam īstenošanai 2016.–2017. gadā”, uzdeva Tieslietu ministrijai sadarbībā ar iesaistītajām institūcijām veikt juridisko analīzi par Eiropas Padomes 2011. gada 11. maija Konvencijas par vardarbības pret sievietēm un vardarbības ģimenē novēršanu un apkarošanu ietekmi uz Latvijas Republikas normatīvo aktu sistēmu.

JURIDISKĀ ANALĪZE: Par Eiropas Padomes Konvencijas par vardarbības pret sievietēm un vardarbības ģimenē novēršanu un apkarošanu iespējamo ietekmi uz Latvijas tiesību sistēmu

 
 
2 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
he
7. Maijs 2016 / 20:15
5
ATBILDĒT
Tā nu tas mūsdienās ir - ja kaut kas nepatīk "soctīklotājiem", tad tas pēc noklusējuma ir nepareizs.
TM ierēdnis
6. Maijs 2016 / 15:41
8
ATBILDĒT
Žēl, ka arī TM ierēdņiem uz sevi jāpaņem daļa sabiedrības kritikas par šāda veida pētījumiem. Būtu priecīgāks, ja politiskā vadība vairāk uzmanības veltītu nopietnām problēmām, nevis nodarbotos ar laulību kursiem vai saistītu konvenciju ar brīvības cīņās kritušajiem.
Lasītākie jaunumi
AKTUĀLI
CITI ŠĪ AUTORA JAUNUMI
Iestāžu un institūciju jaunumi
Kopumā 269 iestādes
komentēt
Pievienot rakstu mapē
Pievienot citātu mapei
Pievienot piezīmi rakstam
Drukāt
ienākt ar
JURISTA VĀRDS
Abonentiem! Ieiet šeit
GOOGLE
DRAUGIEM.LV
reģistrēties
autorizēties