8. Jūlijs 2016 10:14
Jaunumi
RJA organizē sarunu ar ārlietu ministru par krīzēm Eiropā

Šā gada 11. jūlijā plkst. 14:15 Rīgas Juridiskā augstskola (RJA) organizē pasākumu “Saruna ar ārlietu ministru Edgaru Rinkēviču” par šobrīd aktuālajām Eiropas un pasaules krīzēm un to, vai esošie mehānismi un starptautiskās vienošanās ir pietiekami, lai krīzes ierobežotu un risinātu. Sarunu vadīs RJA profesore un Satversmes tiesas tiesnese Ineta Ziemele un Latvijas Radio žurnālists Aidis Tomsons žurnālists.

No 2016. gada 8. līdz 10. septembrim Rīgā notiks ikgadējās Eiropas Starptautisko tiesību biedrības (European Society of International Law – ESIL) konference, kas pulcēs ap 300 Eiropas augstākā līmeņa juridiskās domas pārstāvju – juristus, tiesnešus, akadēmiķus un citus starptautisko tiesību ekspertus, kā arī viesus no visas pasaules. Konferences tēma ir “Kā starptautiskās tiesības darbojas krīzes laikā” un saruna ar ārlietu ministru E.Rinkēviču iezīmēs konferences aktualitātes.

Tā kā no 8. līdz 9. jūlijam Polijā, Varšavā, notiek NATO samits, kurā piedalīsies alianses valstu un valdību vadītāji, ministrs E.Rinkēvičs sarunā skars arī  samitā apspriesto. Sarunas dalībniekiem būs iespēja uzdot jautājumus ārlietu ministram.

Pasākums notiks Rīgas Juridiskās augstskolas telpās, Strēlnieku ielā 4k-2, W20 telpā.

Aicinām dalību pasākumā pieteikt uz e-pastu laura.majevska@rgsl.edu.lv līdz 11. jūlijam.

 
 
0 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
Lasītākie jaunumi
AKTUĀLI
CITI ŠĪ AUTORA JAUNUMI
Iestāžu un institūciju jaunumi
Kopumā 269 iestādes
komentēt
Pievienot rakstu mapē
Pievienot citātu mapei
Pievienot piezīmi rakstam
Drukāt
ienākt ar
JURISTA VĀRDS
Abonentiem! Ieiet šeit
GOOGLE
DRAUGIEM.LV
reģistrēties
autorizēties