16. Augusts 2016 13:52
Jaunumi
Izsludinās konkursu uz KNAB priekšnieka amatu
1

Ministru kabinets otrdien, 16. augustā, pieņēma lēmumu izsludināt konkursu uz Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja (KNAB) priekšnieka amatu. Pretendentu pieteikšanās termiņš ir 20 darbdienas no sludinājuma publicēšanas dienas oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", kas plānota 17. augustā.

Galvenās prasības: prasme vadīt un organizēt komandas darbu iestādes mērķu sasniegšanai un spēja veidot pozitīvu komandas gaisotni iestādē; orientācija uz attīstību; spēja pieņemt lēmumus, izvērtējot informāciju un uzņemoties atbildību par tiem; vēlme apliecināt savas profesionālās zināšanas un paust redzējumu par KNAB darbības prioritātēm un nākotnes attīstības vīziju pretkorupcijas pasākumu pilnveidei Latvijā.

Pretendentam jābūt Latvijas pilsonim ar nevainojamu reputāciju, ar latviešu valodas un vismaz divu svešvalodu zināšanām B līmenī, augstākajai profesionālai vai akadēmiskai izglītībai (izņemot pirmā līmeņa profesionālo izglītību) un jurista kvalifikācijai, kā arī amatam atbilstošai darba pieredzei un vismaz triju gadu pieredzei vadošā amatā publiskajā pārvaldē vai tiesību aizsardzības jomā.

Tāpat pretendentam jāatbilst prasībām un noteiktajiem kritērijiem speciālās atļaujas pieejai valsts noslēpumam saņemšanai un nesasniegušam pensijas vecumu.

KNAB priekšnieka amats ir interesants, dinamisks un atbildīgs darbs ar starptautiskās sadarbības iespējām un iespēju pilnveidot KNAB par mūsdienīgu un attīstītu valsts pārvaldes un tiesībaizsardzības iestādi. Mēnešalga noteikta līdz 2441 eiro pirms nodokļu nomaksas.

Kopā ar pieteikuma dokumentiem jāiesniedz motivācijas vēstule ar redzējumu par KNAB darbības prioritātēm.

 
 
1 KOMENTĀRS
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
LV
17. Augusts 2016 / 11:04
0
ATBILDĒT
17. augustā amtu konkurss publicēts "Latvijas Vēstnesī": https://www.vestnesis.lv/op/2016/158.AKK7
Lasītākie jaunumi
AKTUĀLI
CITI ŠĪ AUTORA JAUNUMI
Iestāžu un institūciju jaunumi
Kopumā 269 iestādes
komentēt
Pievienot rakstu mapē
Pievienot citātu mapei
Pievienot piezīmi rakstam
Drukāt
ienākt ar
JURISTA VĀRDS
Abonentiem! Ieiet šeit
GOOGLE
DRAUGIEM.LV
reģistrēties
autorizēties