21. Novembris 2016 10:30
Jaunumi
Interesenti aicināti apmeklēt Jāņa Rozenfelda atklāto lekciju

Nolikumā par akadēmiskajiem un administratīvajiem amatiem Latvijas Universitātē (LU) noteikts, ka mācībspēki ievēlami uz sešiem gadiem. Līdz ar LU Juridiskās fakultātes Civiltiesisko zinātņu katedras profesora Jāņa Rozenfelda ievēlēšanas termiņa noslēgšanos norit konkurss profesora amatam civiltiesībās. Atkārtotai ievēlēšanai profesora amatā notiks interesentiem brīvi apmeklējama atklātā lekcija.

Par ievēlēšanu profesora amatā lems Juridiskās zinātnes Profesoru padome. Gatavojoties vēlēšanām, divi eksperti no  padomes locekļu vidus iepazīsies ar profesora amata pretendenta starptautiskās darbības rādītājiem un zinātniskās, pedagoģiskās un organizatoriskās kvalifikācijas rādītājiem, kā arī piedalīsies pretendenta atklātajā lekcijā.

Padome uzklausīs attiecīgas katedras akadēmiskā personāla priekšlikumus par katru pretendentu un organizēs profesora amata pretendentam neatkarīgu starptautiskā vērtējuma saņemšanu, kā arī uzdos katram profesoru padomes loceklim profesora amata pretendenta zinātnisko un pedagoģisko kvalifikāciju vērtēt atbilstoši Ministru kabineta noteikumos iekļautajiem kritērijiem.

Profesora amata kandidāta Jāņa Rozenfelda atklāto lekciju "Īpašuma tiesību aizsardzība Satversmes tiesā" var brīvi apmeklēt ikviens interesents. Lekcija ieplānota pirmdien, 21. novembrī, pl. 20.00 Juridiskās fakultātes 21. auditorijā.

 
 
0 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
Lasītākie jaunumi
AKTUĀLI
CITI ŠĪ AUTORA JAUNUMI
Iestāžu un institūciju jaunumi
Kopumā 269 iestādes
komentēt
Pievienot rakstu mapē
Pievienot citātu mapei
Pievienot piezīmi rakstam
Drukāt
ienākt ar
JURISTA VĀRDS
Abonentiem! Ieiet šeit
GOOGLE
DRAUGIEM.LV
reģistrēties
autorizēties