1. Decembris 2016 12:45
Jaunumi
Aicina uz Maikla Vuda lekciju par starptautisko tiesību aktualitātēm

Rīgas Juridiskā augstskola 2. decembrī 13.00 aicina uz publisku lekciju ”Starptautisko tiesību komisijas pašreizējās prioritātes un nākotnes uzdevumi” (Current Priorities of the International Law Commission and the Work Ahead), ko nolasīs Starptautisko tiesību komisijas loceklis sers Maikls Vuds (Sir Michael Wood).

Lekcijā paredzēts aplūkot starptautisko tiesību aktualitātes, tais skaitā, noziegumus pret cilvēci, kara noziegumus un valsts amatpersonu imunitātes jautājumus. Lekcija notiks RJA auditorijā W20, Rīgā, Strēlnieku ielā 4k-2, uz to aicināti tieslietu studenti un zinātnieki, jurisprudences praktiķi u.c. interesenti. Lekcija notiks angļu valodā.

Starptautisko tiesību komisija ir ANO organizācija, kas nodarbojas ar starptautisko tiesību progresīvu attīstību un kodifikāciju. 2018. gadā komisija svinēs 70. darba gadu.

Sers Vuds ir Starptautisko tiesību komisijas loceklis, kā arī vecākais pētnieks starptautisko tiesību centrā Kembridžas Universitātē (Lauterpacht Centre for International Law at the University of Cambridge). Viņš ir arī praktizējošs advokāts un nodarbojas ar starptautisko tiesību jautājumiem, ieskaitot starptautiskās tiesas un tribunālus. Iepriekš konsultējis Lielbritānijas valdību starptautisko tiesību jomā.

 
 
0 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
Lasītākie jaunumi
AKTUĀLI
CITI ŠĪ AUTORA JAUNUMI
Iestāžu un institūciju jaunumi
Kopumā 269 iestādes
komentēt
Pievienot rakstu mapē
Pievienot citātu mapei
Pievienot piezīmi rakstam
Drukāt
ienākt ar
JURISTA VĀRDS
Abonentiem! Ieiet šeit
GOOGLE
DRAUGIEM.LV
reģistrēties
autorizēties