23. Februāris 2017 12:04
Jaunumi
Izziņas pieprasīšanas no Uzņēmumu reģistra – tagad ātrāk un ērtāk

Attīstot iestādes informācijas sniegšanas funkciju, Uzņēmumu reģistrs ir veicis nozīmīgas izmaiņas portāla latvija.lv e-pakalpojumā “Izziņu pieprasīšana no Uzņēmumu reģistra vestajiem reģistriem”. Veiktie uzlabojumi e-pakalpojumā paredz izziņas saņemšanu dažu minūšu laikā pēc apmaksas veikšanas tiešsaistē, ja izziņas saņemšanas veids tiek izvēlēts “E-pastā” vai “Portālā”.

E-pakalpojums sniedz iespēju saņemt informāciju ātri un ērti, ārpus iestādes darba laika un neatkarīgi no atrašanās vietas.  Izvēloties saņemšanas veidu “E-pastā” vai “Portālā”, izziņas pieprasījums tiek apstrādāts nekavējoties pēc apmaksas veikšanas, kā arī tiek piemērota 10% atlaide pakalpojumam.  Pēc pieprasījuma apstrādes 10-15 minūšu laikā (apstrādes laiks atkarīgs no konkrētā maksājumu pakalpojuma sniedzēja) uz portālu vai klienta e-pastu tiek nogādāta oficiālā iestādes izziņa, kurā iestrādāts e-zīmogs.  E-zīmogs nodrošina juridisku spēku dokumentam un apliecina datu ticamību un atbilstību Uzņēmumu reģistra vestajos reģistros ierakstītajai informācijai. Ja portālā saņemšanas veids tiek norādīts "Pa pastu” vai "Personīgi”, izziņas izsniegšanas termiņš saglabājas kā līdz šim – 2 darba dienas.

Šobrīd pakalpojums strādā testa režīmā, tāpēc iespējamas pakalpojuma sniegšanas kļūdas. Kļūdas gadījumā klienta pieprasījums tiks apstrādāts līdz divām darba dienām, nogādājot pieprasīto izziņu klienta norādītajā saņemšanas vietā (portāls, e-pasts).  Aicinām klientus informēt Uzņēmumu reģistru par e-pakalpojumā konstatētajām problēmām.

Pateicamies jau iepriekš par Jūsu atbalstu Uzņēmumu reģistra e-pakalpojuma kvalitātes un lietojamības uzlabošanā.

 
 
0 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
Lasītākie jaunumi
AKTUĀLI
CITI ŠĪ AUTORA JAUNUMI
Iestāžu un institūciju jaunumi
Kopumā 269 iestādes
komentēt
Pievienot rakstu mapē
Pievienot citātu mapei
Pievienot piezīmi rakstam
Drukāt
ienākt ar
JURISTA VĀRDS
Abonentiem! Ieiet šeit
GOOGLE
DRAUGIEM.LV
reģistrēties
autorizēties