10. Maijs 2018 16:14
Jaunumi
Par piemērotāko kandidātu Nelegāli iegūtu līdzekļu legalizācijas novēršanas dienesta vadītāja amatam atzīst Ilzi Znotiņu
1
Zane Bitere, LETA

Izvērtējot kandidātus Nelegāli iegūtu līdzekļu legalizācijas novēršanas dienesta vadītāja amatam, ģenerālprokurors Ēriks Kalnmeiers par piemērotāko tam atzinis zvērinātu advokāti Ilzi Znotiņu.

Kopumā izvērtēšanai ģenerālprokuroram Valsts kancelejas vadītā komisija bija nosūtījusi atzinumus par četriem pretendentiem.

I. Znotiņa pēc pārrunām ar ģenerālprokuroru bija lūgusi laiku, lai izvērtētu iespēju turpmāk vadīt Nelegāli iegūtu līdzekļu legalizācijas novēršanas dienestu, un trešdien, 9. maijā, apstiprināja savu gatavību sākt darbu dienestā no šā gada 1. jūnija.

Līdzšinējā Nelegāli iegūtu līdzekļu legalizācijas novēršanas dienesta vadītāja Viestura Burkāna pilnvaru termiņš beigsies 31. maijā, viņš šajā amatā strādā kopš 1998. gada. Tuvojoties viņa pilnvaru termiņa beigām, ģenerālprokurors Ē. Kalnmeiers pieņēma lēmumu rīkot konkursu uz šo amatu, lai tādējādi tam tiktu izvēlēts iespējami labākais kandidāts. Šī ir pirmā reize, kad tika rīkots konkurss uz Nelegāli iegūtu līdzekļu legalizācijas novēršanas dienesta vadītāja amatu.

 
 
1 KOMENTĀRS
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
x
11. Maijs 2018 / 16:23
0
ATBILDĒT
Noziedzīgi iegūtu līdzekļu legalizācijas novēršanas dienests?
Lasītākie jaunumi
AKTUĀLI
CITI ŠĪ AUTORA JAUNUMI
Iestāžu un institūciju jaunumi
Kopumā 269 iestādes
komentēt
Pievienot rakstu mapē
Pievienot citātu mapei
Pievienot piezīmi rakstam
Drukāt
ienākt ar
JURISTA VĀRDS
Abonentiem! Ieiet šeit
GOOGLE
DRAUGIEM.LV
reģistrēties
autorizēties