11. Jūnijs 2018 09:01
Studenta Vārds
Vasaras skola studentiem nodokļu tiesībās

Nodokļi ir neatņemams un būtisks mehānisms, lai nodrošinātu valsts darbību, un secīgi arī nodokļu tiesības ir viena no interesantākajam un būtiskākajām administratīvo tiesību nozarēm, ko noderīgi apgūt ikvienam. Ja arī Tu vēlies iepazīties ar šīs nozares pamatiem, tad tieši Tev ir paredzēta nodokļu tiesībām veltītā Prof. K. Dišlera Publisko tiesību vasaras skola, kas notiks šī gada 27.–31. augustā Latvijas Universitātes Juridiskās fakultātes telpās.

Vasaras skolu organizē Profesora Kārļa Dišlera fonds sadarbībā ar Latvijas Universitātes Juridisko fakultāti, lai parādītu, ka valststiesību apguve nav paredzēta tikai akadēmiķu šķēpu laušanai, bet ir arī gana praktiska. Kā pirmās vasaras skolas tēma izvēlētas vienmēr aktuālās nodokļu tiesības. Vasaras skola sniegs studentiem visaptverošu ieskatu kā nodokļu tiesību pamatos, tā arī procesuālo tiesību īpatnībās ar nodokļiem saistītajos jautājumos. Vienlaikus paredzēts iekļaut arī vairākas lekcijas par padziļinātākiem jautājumiem (piemēram, kas ir transfertcenas vai kā tiek veidotas populārākās PVN krāpšanas shēmas), parādot interesantākos nodokļu tiesību aspektus. Tāpat arī vieslekciju sniegs ES Vispārējās tiesas tiesnese, piedāvājot eiropeisku skatījumu valsts un privātpersonu attiecībām.

Piesakies vasaras skolai, līdz 29. jūnijam aizpildot šo pieteikuma anketu, Tāpat arī seko jaunumiem Prof. K.Dišlera Fonda Facebook lapā, kurā drīzumā tiks publicēta arī vasaras skolas programma un cita noderīga informācija. Dažādu jautājumu gadījumā vari arī rakstīt uz e-pasta adresi dislerafonds@gmail.com.

Uz tikšanos vasaras skolā!

 
 
0 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
Lasītākie jaunumi
CITI STUDENTA VĀRDA JAUNUMI
VISS STUDENTA VĀRDS
AKTUĀLI
CITI ŠĪ AUTORA JAUNUMI
Iestāžu un institūciju jaunumi
Kopumā 269 iestādes
komentēt
Pievienot rakstu mapē
Pievienot citātu mapei
Pievienot piezīmi rakstam
Drukāt
ienākt ar
JURISTA VĀRDS
Abonentiem! Ieiet šeit
GOOGLE
DRAUGIEM.LV
reģistrēties
autorizēties