3. Aprīlis 2019 09:05
Jaunumi
Sanāksme Rīgā par vienotas Eiropas tiesu ekspertīžu telpas projektu

Rīgā no 9. aprīļa līdz 11. aprīlim uz sanāksmi pulcēsies tiesu ekspertīžu iestāžu pārstāvji no Latvijas, Igaunijas, Zviedrijas, Beļģijas, Somijas, Francijas, Īrijas, Portugāles un Slovākijas.

Sanāksme notiks Eiropas Tiesu ekspertīžu iestāžu asociācijas (ENFSI) projekta "Ceļā uz vienotu Eiropas tiesu ekspertīžu telpu" (STEFA) ietvaros, tās laikā tiks spriests par metodoloģijas izstrādi un kritēriju noteikšanu tiesu ekspertīžu laboratoriju rādītāju savstarpējai salīdzināšanai. Projekta mērķis ir veicināt vienotas Eiropas tiesu ekspertīžu telpas izveidi. To līdzfinansē Eiropas Savienība.

Sanāksmi organizē Valsts tiesu ekspertīžu birojs (VTEB). VTEB eksperti ir pārstāvēti trijās no desmit STEFA projekta aktivitātēm, kas saistītas ar tiesu ekspertīžu laboratoriju salīdzinošo novērtēšanu stratēģiskās plānošanas mērķiem (aktivitāte G1), tiesu ekspertu apmācības pamatprincipu izstrādi matu un šķiedru izpētes jomā (aktivitāte G5) un labas prakses rokasgrāmatas izstrādi augsnes pēdu izpētes jomā (aktivitāte G9).

 
 
0 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
Lasītākie jaunumi
AKTUĀLI
CITI ŠĪ AUTORA JAUNUMI
Iestāžu un institūciju jaunumi
Kopumā 269 iestādes
komentēt
Pievienot rakstu mapē
Pievienot citātu mapei
Pievienot piezīmi rakstam
Drukāt
ienākt ar
JURISTA VĀRDS
Abonentiem! Ieiet šeit
GOOGLE
DRAUGIEM.LV
reģistrēties
autorizēties