23. Aprīlis 2019 17:14
Jaunumi
Maijā LU Juridiskajā fakultātē notiks Ivara Bičkoviča vieslekcija pasākumu cikla "Juridiskajai fakultātei 100" ietvaros
No LU arhīva

Senākais un tradīcijām bagātākais tiesību zinātnes un studiju centrs Latvijā – Latvijas Universitātes Juridiskā fakultāte 2019. gadā atzīmē savu simto gadadienu. Simtgades ieskaņai Juridiskajā fakultātē tiek rīkots lekciju cikls "Juridiskajai fakultātei 100. Tiesību zinātnes un prakses aktuālie jautājumi". Pirmajā cikla pasākumā aprīlī uzstājās Eiropas Savienības Tiesas tiesnesis Egils Levits.

Lekciju cikla otrā vieslekcija notiks 2019. gada 16. maijā plkst. 15.00 Latvijas Universitātes Juridiskās fakultātes Konferenču zālē, kur Augstākās tiesas priekšsēdētājs Ivars Bičkovičs uzstāsies ar lekciju “Senāts un tiesību zinātne: sadarbība un mijiedarbība”.

Cikla pasākumi notiek 2019. gada aprīlī, maijā, septembrī un oktobra sākumā, un lekcijas lasa savas jomas atzīti un cienīti prakses pārstāvji, kā arī Juridiskās fakultātes sadarbības partneri.

Aicinām reģistrēties šeit, lai apmeklētu I. Bičkoviča vieslekciju. Vietu skaits ir ierobežots.

2019. gada rudenī notiks nākamās ievadlekcijas pirms Juridiskās fakultātes simtgades svinībām un 7. starptautiskās zinātniskās konferences “Tiesību zinātnes uzdevumi, nozīme un nākotne tiesību sistēmās”.

 
 
0 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
Lasītākie jaunumi
AKTUĀLI
CITI ŠĪ AUTORA JAUNUMI
Iestāžu un institūciju jaunumi
Kopumā 269 iestādes
komentēt
Pievienot rakstu mapē
Pievienot citātu mapei
Pievienot piezīmi rakstam
Drukāt
ienākt ar
JURISTA VĀRDS
Abonentiem! Ieiet šeit
GOOGLE
DRAUGIEM.LV
reģistrēties
autorizēties