8. Oktobris 2019 12:57
Jaunumi
Tiesībzinātnes studentiem – “Jurista Vārds” oktobrī bez maksas
Santa Sāmīte

Žurnāls “Jurista Vārds” un tā izdevējs “Latvijas Vēstnesis” arī šogad turpina iedibināto tradīciju. 1. oktobrī atklāta specializētā žurnāla rudens akcija vairākās Latvijas augstskolās.

Oktobrī tiesībzinātnes studentiem būs pieejams noteikts skaits žurnāla bezmaksas eksemplāru. Otrdienu priekšpusdienās četrās augstskolās, kurās izvietoti stendi, tiks nogādāti “Jurista Vārda” jaunākie numuri, pārējās – tie pie interesentiem nonāks ar pasniedzēju līdzdalību. Kopumā ik nedēļu pie studentiem ceļu mēros 600 bezmaksas eksemplāri.

Oficiālā izdevēja “Latvijas Vēstnesis” un "Jurista Vārda" redakcijas rīkotā akcija ir labās gribas žests − iepazīstināt tiesībzinātnes studentus ar specializēto izdevumu topošajiem profesionāļiem. Tā iecerēta, lai paplašinātu studentu iespējas iepazīties ar šo juristu neklātienes forumu un iegūt mācību procesā noderīgas zināšanas un atziņas.

Žurnāli būs pieejami šādās Latvijas augstskolās:

  • Latvijas Universitāte, Juridiskā fakultāte;
  • Biznesa augstskola “Turība”;
  • Rīgas Stradiņa universitāte;
  • Baltijas Starptautiskā akadēmija;
  • Juridiskā koledža;
  • Rēzeknes Tehnoloģiju akadēmija;
  • Daugavpils Universitāte;
  • Valsts policijas koledža.

Studentu ievērībai

Katrā no augstskolām ik otrdienu būs pieejams noteikts žurnāla eksemplāru skaits, kas līdz nākamajai otrdienai vairs netiek papildināts.

Šogad akcija ilgs četras nedēļas − 01.10., 08.10., 15.10. un 22.10. Akcijas laikā žurnāli studentiem pieejami bez maksas.

Atgādinām, ka oktobrī ir iespēja abonēt "Jurista Vārdu" par izdevīgu cenu: jebkurš žurnāla abonementa veids 2020. gadam − ar 10 eiro atlaidi!

 
 
0 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
Lasītākie jaunumi
AKTUĀLI
CITI ŠĪ AUTORA JAUNUMI
Iestāžu un institūciju jaunumi
Kopumā 269 iestādes
komentēt
Pievienot rakstu mapē
Pievienot citātu mapei
Pievienot piezīmi rakstam
Drukāt
ienākt ar
JURISTA VĀRDS
Abonentiem! Ieiet šeit
GOOGLE
DRAUGIEM.LV
reģistrēties
autorizēties