9. Oktobris 2019 14:16
Jaunumi
Rīgas šķīrējtiesa aicina uz bezmaksas juridisko biznesa semināru

15. oktobrī plkst. 18.00 Rīgas šķīrējtiesā (E. Birznieka-Upīša iela 18-7) notiks izglītojošs bezmaksas pasākums uzņēmējiem un biznesa pārstāvjiem – juridisks seminārs par tēmu "Strīdu risināšana ar ārzemju partneriem”.

Semināra plāns:

  1. Kā sagatavoties strīdam? Pierādījumi, sarakste, dokumenti

  2. Brīdinājuma kārtība: kā pareizi sastādīt pretenziju?

  3. Kā izvēlēties arbitrāžu? Optimālā šķīrējtiesas atruna

  4. Kā izpildīt šķīrējtiesas lēmumu ārvalstu jurisdikcijā: no Ķīnas līdz Francijai

  5. Jūsu jautājumi

Pasākuma apmeklēšana būs noderīga tiem, kas strādā ar ārvalstu kompānijām, kā arī tiem, kas  vēl tikai plāno paplašināt savas robežas. Tiek gaidīti uzņēmēji un uzņēmumu pārstāvji, juristi, arī studenti.

Semināra lektors: Konstantīns Ivanovs (Sanktpēterburga (Krievija) / Viļņa (Lietuva)) – top lektors, pasaules līmeņa ekperts praktiķis starptautiskajā komerctiesību jomā. Pārstāv ārzemju klientu intereses valsts un ārvalstu tirdzniecības strīdos. Rīgas šķīrējtiesas šķīrējtiesnesis, biznesa treneris, tiesību zinātņu doktors, praktizējošs jurists, advokātu biroja Foxen law office valstu tiesību padomnieks.

Pasākuma valoda, ņemot vērā ārvalstu lektoru, ir krievu.

Semināra laikā tiks izdalīta noderīgu materiālu mape, kas ir veidota tā, lai varētu nekavējoties to sākt izmantot savā uzņēmumā, lai organizētu darba ar ārvalstu partneriem juridisko pusi, lai pasargātu biznesu no tik bieži sastopamām problēmām, kā no tām izvairīties, kā arī, lai iemācītu dažas nelielas, bet ļoti svarīgas biznesa drošībai nianses. 

Sakarā ar ierobežotu vietu skaitu, lai piedalītos pasākumā, ir nepieciešama iepriekšēja reģistrācija, kas notiek Rīgas šķīrējtiesas mājaslapā sadaļas "Atbalsts" apakšsadaļā "Semināri" (https://court.lv/lv/atbalsts/seminari).

Izmantojiet bezmaksas izglītības iespējas savas kompānijas labā! 

 
 
0 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
Lasītākie jaunumi
AKTUĀLI
CITI ŠĪ AUTORA JAUNUMI
Iestāžu un institūciju jaunumi
Kopumā 269 iestādes
komentēt
Pievienot rakstu mapē
Pievienot citātu mapei
Pievienot piezīmi rakstam
Drukāt
ienākt ar
JURISTA VĀRDS
Abonentiem! Ieiet šeit
GOOGLE
DRAUGIEM.LV
reģistrēties
autorizēties