16. Oktobris 2019 09:09
Jaunumi
Latvijas Universitātes Juridiskā fakultāte aicina apmeklēt 7. starptautisko tiesību zinātņu konferenci

No 17. līdz 18. oktobrim Latvijas Universitātes (LU) Juridiskajā fakultātē norisināsies 7. starptautiskā zinātniskā konference "Tiesību zinātnes uzdevumi, nozīme un nākotne tiesību sistēmās".

17. oktobrī fakultātē ar atklāšanas plenārsēdi plkst. 9.30 sāksies 7. starptautiskā zinātniskā konference “Tiesību zinātnes uzdevumi, nozīme un nākotne tiesību sistēmās”. Atklāšanas plenārsēdi vadīs LU JF profesors Jānis Rozenfelds un tajā uzstāsies fakultātes dekāne asoc. prof. Anita Rodiņa, profesors Kalvis Torgāns, Starptautiskā privāttiesību unifikācijas institūta ģenerālsekretārs Ignasio Tirado (Ignacio Tirado) un ES Vispārējās tiesas tiesnese Inga Reine.

LU JF dekāne Anita Rodiņa norāda: „Juridiskās fakultātes akadēmiskais personāls ir bijis viens no stūrakmeņiem Latvijas valsts un tās tiesību sistēmas izveidē un attīstībā. Gan valstij nozīmīgāko tiesību aktu izstrāde un pilnveide, tāpat arī iesaiste valsts neatkarības atjaunošanā ir fakultātes docētāju sava veida mantojums. Savukārt šī zinātniskā konference ieskicēs jaunu fakultātes attīstības, starptautiskās atpazīstamības un zinātniskās kapacitātes vektoru ne tikai Latvijas, bet arī Eiropas un pasaules kontekstā."

Otrās konferences dienas – 18. oktobra – plenārsēdi vadīs fakultātes dekāne Anita Rodiņa un konferences dalībniekus uzrunās Eiropas Savienības Tiesas prezidents Kūns Leinerds (Koen Lenaerts), Satversmes tiesas priekšsēdētāja Ineta Ziemele un Valsts prezidents Egils Levits. Ieeja šajā plenārsēdē prioritāra konferences referentiem.

Fakultāte aicina interesentus bez maksas apmeklēt konferenci un pieteikties klausītāja statusam. Lai reģistrētos, lūdzu, aizpildiet pieteikuma anketu.

Konference noritēs 8 sekcijās, ar sekciju plāniem, referentiem un pieteikšanās kārtību klausītāja statusam varat iepazīties konferences mājaslapā https://www.lawconference.lu.lv/.

Informējam, ka pasākuma laikā notiks fotografēšana, filmēšana, audio un tiešraižu ierakstu veikšana, ar mērķi nodrošināt Latvijas Universitātes publicitāti. Atrodoties pasākuma teritorijā, jūs apliecināt, ka esat informēts par to, ka tiekat iekļauts/a audio vai vizuālajā materiālā.

Papildus informāciju par personas datu apstrādi Latvijas Universitātē, varat iegūt Latvijas Universitātes mājaslapā https://www.lu.lv/par-mums/dokumenti/ vai sazinoties ar Latvijas Universitātes datu aizsardzības speciālistiem: datu.specialisti@lu.lv

 
 
0 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
Lasītākie jaunumi
AKTUĀLI
CITI ŠĪ AUTORA JAUNUMI
Iestāžu un institūciju jaunumi
Kopumā 269 iestādes
komentēt
Pievienot rakstu mapē
Pievienot citātu mapei
Pievienot piezīmi rakstam
Drukāt
ienākt ar
JURISTA VĀRDS
Abonentiem! Ieiet šeit
GOOGLE
DRAUGIEM.LV
reģistrēties
autorizēties