1. Aprīlis 2020 12:57
Jaunumi
Ir iespēja bez maksas veikt komerclīguma korekciju

Visu aprīli Rīgas šķīrējtiesa sakarā ar savu dibināšanas dienu, kas ir 1. aprīlis, piedāvā uzņēmējiem veikt bezmaksas komerclīguma korekciju. Tas nozīmē, ka katram ieinteresētam Latvijas uzņēmējam vai biznesa pārstāvim ir iespēja atsūtīt uz e-pastu kompānijas stadarta līgumu un speciālisti pārbaudīs to un veiks reālās korekcijas, padarot komerclīgumu par atbilstošāku aktuālajai likumdošanai un kompāniju par juridiski aizsargātu.

Mūsdienās dokumenti nav vienkārši formalitāte, jo dokumenti ir tie, kas aizsargā biznesu. Taču, ja dokumenti ir sastādīti nekorekti vai arī tajos ir neprecizitātes vai nav iekļauti svarīgi punkti, tas var būt par iemeslu, lai kompānijā rastos problēmas, piemēram, ar partneriem. Kā zināms - likumu nezināšana neatbrīvo no atbildības!

1999. gada 1. aprīlī tika dibināta Rīgas šķīrējtiesa (RŠT). Sakarā ar to, ka plaši svinēt šobrīd nav iespējams, kā arī ņemot vērā pasaulē esošo situaciju, ir īstais laiks, kad varam cits citam palidzēt, ja ir šāda iespēja. Rīgas šķīrējtiesas vadība un juristi uz savu dzimšanas dienu ir nolēmuši uzdāvināt uzņēmējiem bezmaksas komerclīguma korekcijas veikšanu.

Visu aprīli savu stadarta komerclīgumu var pievienot pielikumā elektroniskajai vēstulei un nosūtīt uz e-pasta adresi info@court.lv  ar atzīmi “Līgums korekcijai”, norādot vēstulē kompānijas nosaukumu un kontaktpersonas vārdu un uzvārdu. Tālāk Rīgas šķīrējtiesas personāls sniegs savu atbildi un noteiks termiņus, kuros tiks nosūtīts atpakaļ jau apskatīts līgums ar ieteicamajām korekcijām.

Izmantojiet iespēju padarīt savu biznesu juridiski aizsargātu un parakstiet tikai korektus līgumus!

 
 
0 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
Lasītākie jaunumi
AKTUĀLI
CITI ŠĪ AUTORA JAUNUMI
Iestāžu un institūciju jaunumi
Kopumā 269 iestādes
komentēt
Pievienot rakstu mapē
Pievienot citātu mapei
Pievienot piezīmi rakstam
Drukāt
ienākt ar
JURISTA VĀRDS
Abonentiem! Ieiet šeit
GOOGLE
DRAUGIEM.LV
reģistrēties
autorizēties