7. Septembris 2020 11:11
Jaunumi
Tiešsaistes reģionālais seminārs tiesnešiem un intelektuālā īpašuma jomas profesionāļiem

Patentu valde aicina 10. septembrī piedalīties ikgadējā seminārā par aktualitātēm intelektuālā īpašuma tiesību aizsardzības jautājumos tiesnešiem un intelektuālā īpašuma jomas speciālistiem, kas jau piekto gadu tiek organizēts sadarbībā ar Pasaules Intelektuālā īpašuma organizāciju un Eiropas Savienības Intelektuālā īpašuma biroju. Šogad, pielāgojoties šī brīža izaicinājumiem Latvijā un pasaulē, seminārs notiks tiešsaistē, reģionālā līmenī – Latvijas un Eiropas tiesu sistēmas darbiniekiem un intelektuālā īpašuma jomas profesionāļiem.

Semināra formāts un saturs, kā arī lektoru pieredze sniegs iespēju Jums pilnveidot profesionālās zināšanas un prasmes darbam ar intelektuālā īpašuma lietām. Lektoru vidū ir eksperti ar ilggadēju pieredzi no WIPO, EUIPO, Vācijas Federālās Augstākās tiesas, Varšavas Universitātes, Hāgas tiesas, kompānijas BARDEHLE PAGENBERG, Latvijas Augstākās tiesas. Eksperti dalīsies savās zināšanās un sniegs ieskatu par pierādījumiem patentu lietās tiesā; nereģistrētu, atšķirtspējīgu preču zīmju aizsardzību; dizainparaugu un preču zīmju tehniskiem izņēmumiem; intelektuālā īpašuma tiesību piemērošanu un pamattiesību aizsardzību u.c.

Semināra laikā ikvienam no Jums būs iespēja pieslēgties interaktīvai videi un uzdot jautājumus lektoriem, izmantojot tiešsaistes jautājumu platformu sli.do, izmantojot tēmturi #ipforjudges2020.

Semināra darba valoda būs angļu valoda, tā laikā tiks nodrošināts sinhronais tulkojums.

Lai pielāgotu semināra vēstījumus un saturu, kā arī nodrošinātu iespēju izplatīt semināra prezentācijas, lūdzam iepriekš pieteikties, rakstot uz komunikacija@lrpv.gov.lv

Jautājumu gadījumā lūdzam sazināties ar pasākuma organizatoriem.

Būsim priecīgi jūs redzēt mūsu tiešsaistes seminārā! 

Semināra programma

 
 
0 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
Lasītākie jaunumi
AKTUĀLI
CITI ŠĪ AUTORA JAUNUMI
Iestāžu un institūciju jaunumi
Kopumā 269 iestādes
komentēt
Pievienot rakstu mapē
Pievienot citātu mapei
Pievienot piezīmi rakstam
Drukāt
ienākt ar
JURISTA VĀRDS
Abonentiem! Ieiet šeit
GOOGLE
DRAUGIEM.LV
reģistrēties
autorizēties