9. Decembris 2020 13:40
Jaunumi
Decembris – dāvanu mēnesis!

Jau vairākus gadus pēc kārtas Rīgas šķīrējtiesa pasludinājusi Decembri par dāvanu mēnesi.

Visa 2020. gada garumā Rīgas šķīrējtiesa (RST) ir sastapusies ar lielu jautājumu skaitu, kas ir saistīti ar dažādām situācijām, tādām kā – ko darīt, kad parādnieks nemaksā, kā aprēķināt parāda summu un iespējamās sankcijas, kā sagatavot prasības pieteikumu šķīrējtiesai, ar ko atšķiras šķīrējtiesvedība no valsts tiesas, un daudz ko citu.

Ņemot to vērā, RST ir nolēmusi visu decembri individuāli un bez maksas konsultēt uzņēmējus!

Jūs varat saņemt konsultāciju online – izmantojot ZOOM vai citus Jums ērtus online kanālus!

Tāpat, Rīgas šķīrējtiesas kolektīvs vēlas dāvināt vēl vienu dāvanu: VISU DECEMBRI – ATLAIDE 10% tiesvedības izmaksām (izņemot tiesneša honorāru), apmaksājot un iesniedzot prasību līdz 2020. gada beigām!

Un visiem tiem, kas sniedz lietas RST – līdz ārkārtas situācijas beigām Latvijā, lietas dalībnieki, kuri pieprasīs rīkot tiesas sēdi online, izmantojot videokonferenci, būs atbrīvoti no tiesvedības izmaksām par videokonferences nodrošināšanas pakalpojumiem!

Ja Jums palika jautājumi, lūdzu zvaniet: +37167365100, vai rakstiet uz e-pastu info@court.lv.

Dāvināsim viens otram patīkamu kopā būšanas laiku, noskaņojumu un ticību nākotnei! Kopā mēs varam pārvarēt visas grūtības, kas notiek mums apkārt!

Informācija par organizāciju

Rīgas šķīrējtiesa (RŠT) tika izveidota 1999. gada 1. aprīlī un šobrīd ir viena no Latvijas šķīrējtiesu līderēm, kura aktīvi attīstās un piedāvā tiesvedības procesu visaugstākajā kvalitātē, kā arī popularizē šķīrējtiesvedību Latvijā. Organizācija aktīvi izglīto uzņēmējus regulāri rīkojot biznesa seminārus. RŠT štatā ir 60 profesionāli šķīrējtiesneši, kuri kopā ar RŠT strādā pie tā, lai padarītu Latvijas uzņēmējdarbības jomu drošāku, stabilāku un veiksmīgāku.

 
 
0 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
Lasītākie jaunumi
AKTUĀLI
CITI ŠĪ AUTORA JAUNUMI
Iestāžu un institūciju jaunumi
Kopumā 269 iestādes
komentēt
Pievienot rakstu mapē
Pievienot citātu mapei
Pievienot piezīmi rakstam
Drukāt
ienākt ar
JURISTA VĀRDS
Abonentiem! Ieiet šeit
GOOGLE
DRAUGIEM.LV
reģistrēties
autorizēties