22. Februāris 2022 11:09
Jaunumi
Vasaras skola “Starptautiskās un Eiropas tiesības: šī brīža izaicinājumi” Inetas Ziemeles zinātniskajā vadībā no 1. līdz 10. augustam

Turpinot pērn veiksmīgi iesākto tradīciju, arī šogad Rīgas Juridiskā augstskola (RJA) rīko Vasaras skolu “Starptautiskās un Eiropas tiesības: šī brīža izaicinājumi” RJA profesores, Eiropas Savienības tiesas tiesneses Inetas Ziemeles zinātniskajā vadībā. Vasaras skola norisināsies no 2022.gada 1. līdz 10. augustam.

Vasaras skolas pasniedzēji būs Eiropas Savienības Tiesas tiesnese Dr. Ineta Ziemele, Eiropas Cilvēktiesību tiesas tiesnesis Dr. Mārtiņš Mits, Eiropas Savienības Vispārējās tiesas tiesnese Inga Reine, RJA profesore Dr. Ilze Rūse, kā arī Eiropas Savienības tiesas ģenerāladvokāte Laila Medina un ES Vispārējās tiesas tiesnesis Pēteris Zilgalvis. Noslēgumā paredzēta kāzusu risināšana un noslēguma diskusija ar mācībspēkiem. Vasaras skolu ar lekciju atklās Eiropas Savienības tiesas Pirmais ģenerāladvokāts Macejs Špunars (Maciej Szpunar).

Vasaras skolā aicināti pieteikties tiesneši, ierēdņi, valsts administrācijas darbinieki, advokāti, juristi, pasniedzēji, kā arī tiesībzinātņu studenti. Mācības plānotas no plkst. 10.00 līdz 14.00 latviešu valodā.

Vairāk informācijas un reģistrācija: https://bit.ly/3HjZcj2

 
 
0 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
Lasītākie jaunumi
AKTUĀLI
CITI ŠĪ AUTORA JAUNUMI
Iestāžu un institūciju jaunumi
Kopumā 269 iestādes
komentēt
Pievienot rakstu mapē
Pievienot citātu mapei
Pievienot piezīmi rakstam
Drukāt
ienākt ar
JURISTA VĀRDS
Abonentiem! Ieiet šeit
GOOGLE
DRAUGIEM.LV
reģistrēties
autorizēties