14. Septembris 2022 11:03
Jaunumi
Valdība atbalsta informatīvo ziņojumu par politikas plānošanas dokumentu un informatīvo ziņojumu iekļaušanu tīmekļvietnē likumi.lv

Ministru kabinets 2022. gada 13. septembra sēdē atbalstīja Pārresoru koordinācijas centra (sadarbībā ar Valsts kanceleju, Tieslietu ministriju un VSIA "Latvijas Vēstnesis") sagatavoto Informatīvo ziņojumu par politikas plānošanas dokumentu un informatīvo ziņojumu attēlošanu Valsts sabiedrības ar ierobežotu atbildību "Latvijas Vēstnesis" sistematizētajā tīmekļvietnē likumi.lv, kas paredz, ka līdz 2023. gada 1. septembrim tīmekļvietnē likumi.lv tiks izveidota atsevišķa vienota politikas plānošanas dokumentu, informatīvo ziņojumu par politikas plānošanas dokumentu īstenošanu un informatīvo ziņojumu par nozaru attīstības stratēģiskajiem virzieniem datubāze.

Datubāzē šie dokumenti būs integrēti ar Vienoto tiesību aktu projektu izstrādes un saskaņošanas portālu. Valdības apstiprinātie politikas plānošanas dokumenti un informatīvie ziņojumi līdz šim atrodas Pārresoru koordinācijas centra (PKC) uzturētās informācijas sistēmā "Politikas plānošanas dokumentu datubāze" (POLSIS). Turpmāk lietotājiem būs vienuviet atrodami gan tiesību akti, gan plānošanas dokumenti, gan arī to izpildes ziņojumi. Pēc jaunās datubāzes izveides, POLSIS datubāze darbību izbeigs. Uz jaunveidojamo datubāzi no POLSIS tiks pārcelti aktuālie plānošanas dokumenti un to izpildes informatīvie ziņojumi, bet vēsturiskie dati tiks glabāti, tikai stingri izvērtējot to lietderību un pārnešanas iespējas.

 
 
0 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
Lasītākie jaunumi
AKTUĀLI
CITI ŠĪ AUTORA JAUNUMI
Iestāžu un institūciju jaunumi
Kopumā 269 iestādes
komentēt
Pievienot rakstu mapē
Pievienot citātu mapei
Pievienot piezīmi rakstam
Drukāt
ienākt ar
JURISTA VĀRDS
Abonentiem! Ieiet šeit
GOOGLE
DRAUGIEM.LV
reģistrēties
autorizēties