23. Oktobris 2023 12:30
Jaunumi
Tiesnesi Inesi Kiršteini ieceļ par Vidzemes rajona tiesas priekšsēdētāja pienākumu izpildītāju

Pirmdien, 23. oktobrī, Tieslietu padome rakstveida procesā lēma tiesnesi Inesi Kiršteini iecelt par Vidzemes rajona tiesas priekšsēdētāja pienākumu izpildītāju.

Jaunos amata pienākumus tiesnese Inese Kiršteine pildīs līdz brīdim, kamēr Tieslietu padome iecels Vidzemes rajona tiesas priekšsēdētāju.

Vidzemes rajona tiesas priekšsēdētāja pienākumu izpildītāju nepieciešams iecelt, jo līdzšinējam tiesas priekšsēdētājam Jānim Grīnbergam 2023. gada 22. oktobrī beidzās pilnvaru termiņš Vidzemes rajona tiesas priekšsēdētāja amatā.

Papildu informācija:

Pamatojoties uz Rajona (pilsētas) tiesas un apgabaltiesas priekšsēdētāja, priekšsēdētāja vietnieka un tiesu nama priekšsēdētāja izvirzīšanas un iecelšanas kārtību – ja ir beidzies likumā noteiktais tiesas priekšsēdētāja, priekšsēdētaja vietnieka vai tiesu nama priekšsēdētāja amata pilnvaru termiņš, Tieslietu padome pēc Tiesu administrācijas priekšlikuma ieceļ priekšsēdētāja pienākumu izpildītāju no priekšsēdētāja vietnieku vidus, ja vietnieku nav – no attiecīgās tiesas tiesnešu vidus.

 
 
0 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
Lasītākie jaunumi
AKTUĀLI
CITI ŠĪ AUTORA JAUNUMI
Iestāžu un institūciju jaunumi
Kopumā 269 iestādes
komentēt
Pievienot rakstu mapē
Pievienot citātu mapei
Pievienot piezīmi rakstam
Drukāt
ienākt ar
JURISTA VĀRDS
Abonentiem! Ieiet šeit
GOOGLE
DRAUGIEM.LV
reģistrēties
autorizēties