13. Novembris 2023 15:03
Jaunumi
Tiesnese Elita Stivriņa iecelta par Latgales rajona tiesas priekšsēdētāja vietnieci

Pirmdien, 13. novembrī, Tieslietu padome uz pieciem gadiem iecēla tiesnesi Elitu Stivriņu par Latgales rajona tiesas priekšsēdētāja vietnieci.

Elita Stivriņa par tiesnesi strādā jau 17 gadus. No 2006. gada 7. decembra līdz 2022. gada 5. jūnijam Elita Stivriņa bija Rīgas rajona tiesas tiesnese un no 2018. gada 26. novembra pildīja arī Rīgas rajona tiesas priekšsēdētāja vietnieces amata pienākumus. Savukārt līdz 2023. gada 30. jūnijam Elita Stivriņa par tiesnesi strādāja Daugavpils tiesā, bet no 2023. gada 1. jūlija sakarā ar tiesu reformu ir tiesnese Latgales rajona tiesā.

Atbilstoši esošajai kārtībai Tieslietu padome pēc Rajona (pilsētas) tiesas un apgabaltiesas priekšsēdētāja, priekšsēdētāja vietnieka un tiesu nama priekšsēdētāja amata kandidātu izvērtēšanas komisijas atzinuma saņemšanas, lemj par kandidāta iecelšanu amatā.

Rajona (pilsētas) tiesas un apgabaltiesas priekšsēdētāja, priekšsēdētāja vietnieka un tiesu nama priekšsēdētāja amata kandidātu izvērtēšanas komisija sniedza pozitīvu atzinumu par tiesneses Elitas Stivriņas piemērotību amatam.

 
 
0 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
Lasītākie jaunumi
AKTUĀLI
CITI ŠĪ AUTORA JAUNUMI
Iestāžu un institūciju jaunumi
Kopumā 269 iestādes
komentēt
Pievienot rakstu mapē
Pievienot citātu mapei
Pievienot piezīmi rakstam
Drukāt
ienākt ar
JURISTA VĀRDS
Abonentiem! Ieiet šeit
GOOGLE
DRAUGIEM.LV
reģistrēties
autorizēties