15. Februāris 2024 09:28
Jaunumi
Saeimā notiks lobēšanai veltītas grāmatas atvēršana un diskusija

Piektdien, 16. februārī, Saeimas namā notiks grāmatas “Interešu pārstāvības process. Skaidrojumi un komentāri” atvēršana, kā arī lobēšanas regulējumam veltīta diskusija.

Plānots, ka pasākumu atklās Saeimas priekšsēdētājas biedre Antoņina Ņenaševa un Juridiskās komisijas priekšsēdētājs Andrejs Judins. Tāpat klātesošos uzrunās tieslietu ministre Inese Lībiņa-Egnere, grāmatas zinātniskie redaktori un Augstākās tiesas senatori – Sanita Osipova un Jānis Pleps –, kā arī grāmatas idejas autore un juridiskā redaktore Viktorija Soņeca.

Pēc grāmatas atvēršanas paredzēta A. Judina, “Sabiedrības par atklātību – Delna” direktores Ineses Tauriņas un zvērināta advokāta Māra Vainovska diskusija. Tajā plānots pārrunāt to, kas ir interešu pārstāvība un kādēļ nepieciešams tās regulējums, kā nošķirama interešu pārstāvība no koruptīvām darbībām un kā notiek sabiedrības līdzdalība interešu pārstāvībā.

Pasākums piektdien, 16. februārī, notiks parlamenta Baltiešu zālē, Jēkaba ielā 6/8, un tas sāksies pulksten 11.00. Ikviens interesents pasākuma norisei varēs sekot līdzi arī Saeimas tīmekļvietnē www.saeima.lv.

 
 
0 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
Lasītākie jaunumi
AKTUĀLI
CITI ŠĪ AUTORA JAUNUMI
Iestāžu un institūciju jaunumi
Kopumā 269 iestādes
komentēt
Pievienot rakstu mapē
Pievienot citātu mapei
Pievienot piezīmi rakstam
Drukāt
ienākt ar
JURISTA VĀRDS
Abonentiem! Ieiet šeit
GOOGLE
DRAUGIEM.LV
reģistrēties
autorizēties