20. Maijs 2024 09:30
Jaunumi
Jaunums! "Latvijas Vēstnesī" publicētās priekšvēlēšanu programmas var arī klausīties
Attēls: Latvijas Vēstnesis

Tuvojas Eiropas Parlamenta vēlēšanas, kas notiks šā gada 8. jūnijā. Lai paplašinātu informācijas pieejamību, "Latvijas Vēstnesī" pirmo reizi priekšvēlēšanu programmas un ziņas par kandidātiem publicētas audio formātā. Lasi vai klausies – to izvēlies Tu!

Oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis (vestnesis.lv) 20. maija laidienā Nr. 96 publicēta Centrālās vēlēšanu komisijas (CVK) informācija – 16 oficiālās publikācijas. Tajās pieejama informācija par 2024. gada 8. jūnija Eiropas Parlamenta vēlēšanām – politisko partiju priekšvēlēšanu programmas, deputātu kandidātu saraksti un ziņas par kandidātiem: https://www.vestnesis.lv/ta/iestades/centrala-velesanu-komisija/informacija?laidiens_id=16259 CVK šo informāciju publicē "Latvijas Vēstnesī", jo to nosaka Eiropas Parlamenta vēlēšanu likuma 16. panta 3. punkts.

Kādas ziņas par deputātu kandidātiem ir jāpublisko? Ieskatam:

  • valodu prasmes;
  • izglītība;
  • dzimšanas gads;
  • ieņemamā amata vieta;
  • darba vieta.

Tematiskie ieraksti par šā gada Eiropas Parlamenta vēlēšanām "Latvijas Vēstneša" un LV portāla sociālo mediju kontos (X, Facebook, Threads) ir atrodami, izmantojot tēmturi #EPvēlēšanas2024.

"Latvijas Vēstnesis" ir valsts, pilsoniskās un tiesiskās informācijas platforma — vestnesis.lv, likumi.lv, lvportals.lv, žurnāls "Jurista Vārds" / juristavards.lv.

 
 
0 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
Lasītākie jaunumi
AKTUĀLI
CITI ŠĪ AUTORA JAUNUMI
Iestāžu un institūciju jaunumi
Kopumā 272 iestādes
komentēt
Pievienot rakstu mapē
Pievienot citātu mapei
Pievienot piezīmi rakstam
Drukāt
ienākt ar
JURISTA VĀRDS
Abonentiem! Ieiet šeit
GOOGLE
DRAUGIEM.LV
reģistrēties
autorizēties