29. Maijs 2024 12:19
Jaunumi
Maksātnespējas kontroles dienests aicina reģistrēties tiešsaistes semināram
Attēls: Maksātnespējas kontroles dienests

Maksātnespējas kontroles dienests aicina maksātnespējas procesa administratorus, tiesiskās aizsardzības procesa uzraugošās personas, tiesnešus, kuri specializējas maksātnespējas jomā, kā arī citas maksātnespējas jomā praktizējošās personas uz tiešsaistes semināru "Eiropas digitālie rīki maksātnespējas jomā" (turpmāk – seminārs), kas tiek rīkots Eiropas Komisijas projekta "InsolEuPro" – "Maksātnespējas procesa administratoru prasmju uzlabošana Eiropas Savienības tiesību aktu piemērošanā un uzticības un izpratnes veicināšana par Eiropas juridisko kultūru, izmantojot līdzdarbošanās apmācību pieeju un apvienojot tiešsaistes un klātienes mācības" (turpmāk – projekts) ietvaros.

Semināra dalībniekiem būs iespēja iepazīties ar projekta rezultātā izstrādāto maksātnespējas jomas praktiķiem paredzēto apmācību programmu, kas sastāv no 15 dažādiem moduļiem (tēmām), kā arī gūt padziļinātu ieskatu vienā no projekta tēmām – Digitālie rīki Eiropas līmenī un to izmantošana maksātnespējas procesa administratoru ikdienas praksē.

Noderīgu informāciju par to, kā izmantot Eiropas e-tiesiskuma portālu sniegs Maksātnespējas kontroles dienesta direktora vietniece uzraudzības jautājumos Agnese Barojana un Juridiskā departamenta direktore Alla Ličkovska.

Apmācību programmas no 2024. gada 16. aprīļa bez maksas latviešu valodā ir pieejamas reģistrētajiem lietotājiem tiešsaistē platformā MOODLE, ko administrē projekta vadošais partneris Mikola Romera Universitāte. Seminārā Maksātnespējas kontroles dienesta pārstāvji izstāstīs un uzskatāmi parādīs izstrādāto apmācību programmu sniegtās iespējas, tostarp iespēju saņemt apliecinājumu pēc mācību materiāla apguves.

Apliecinājums par dalību seminārā netiks izsniegts.

Ņemot vērā to, ka semināra ietvaros ir paredzēta aktīva diskusija, tā dalībnieku skaits ir ierobežots.

Aicinām pieteikties semināram un savlaicīgi iesniegt jautājumus lektoram, uz kuriem (atbilstoši lektora kompentencei) varēsiet saņemt atbildes semināra laikā. Pieteikties un iesūtīt jautājumus var līdz 2024. gada 4. jūnijam, rakstot uz e-pastu ilze.grandsberga@mkd.gov.lv.

Plašāka informācija šeit: https://www.mkd.gov.lv/lv/jaunums/aicinam-registreties-tiessaistes-seminaram-0#darba-kartiba-eiropas-digitalie-riki-maksatnespejas-joma

 
 
0 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
Lasītākie jaunumi
AKTUĀLI
CITI ŠĪ AUTORA JAUNUMI
Iestāžu un institūciju jaunumi
Kopumā 272 iestādes
komentēt
Pievienot rakstu mapē
Pievienot citātu mapei
Pievienot piezīmi rakstam
Drukāt
ienākt ar
JURISTA VĀRDS
Abonentiem! Ieiet šeit
GOOGLE
DRAUGIEM.LV
reģistrēties
autorizēties