14. Jūnijs 2024 13:13
Jaunumi
Tieslietu padomei jauna mājaslapa www.tieslietupadome.lv

Tieslietu padome ir pievienojusies valsts un pašvaldību iestāžu tīmekļvietņu vienotajai platformai un no šodienas, 14. jūnija, informācija par Tieslietu padomi un tās aktualitātēm ir pieejama mājaslapā www.tieslietupadome.lv.

Tieslietu padomei kā tiesu varu pārstāvošajai institūcijai, kas piedalās tiesu sistēmas politikas un stratēģijas izstrādē, kā arī tiesu sistēmas darba organizācijas pilnveidošanā ir jānodrošina informācijas pieejamība par Tieslietu padomes aktualitātēm gan sabiedrībai, gan tiesu varas darbiniekiem. Tāpēc turpmāk Tieslietu padomes jaunumiem aicinām sekot līdzi tīmekļvietnē www.tieslietupadome.lv.

Jaunajā mājaslapā vienuviet publicēta informācija gan par Tieslietu padomes sēdēs skatāmajiem jautājumiem un pieņemtiem lēmumiem, gan par Tieslietu padomes komisijām un darba grupām, kā arī tiesnešu pašpārvaldes institūcijām.

Tieslietu padomes mājaslapas saturs vēl ir izstrādes procesā, tāpēc līdz pilnīgai mājaslapas darbības gatavībai informācija par Tieslietu padomi būs pieejama arī Augstākās tiesas mājaslapas sadaļā „Tieslietu padome”.

Papildu informācija

Valsts un pašvaldību iestāžu tīmekļvietņu vienotā platforma ir veidota Valsts kanceleja vadībā ar mērķi radīt lietotājiem draudzīgu un atpazīstamu vidi, lai ikviens var ērti atrast nepieciešamo informāciju un sazināties ar valsts un pašvaldību iestādēm. Vienotā platforma nodrošina ērtu lietošanu no dažādām ierīcēm un pieejamību arī cilvēkiem ar redzes, dzirdes un kustību traucējumiem.

 
 
0 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
Lasītākie jaunumi
AKTUĀLI
CITI ŠĪ AUTORA JAUNUMI
Iestāžu un institūciju jaunumi
Kopumā 272 iestādes
komentēt
Pievienot rakstu mapē
Pievienot citātu mapei
Pievienot piezīmi rakstam
Drukāt
ienākt ar
JURISTA VĀRDS
Abonentiem! Ieiet šeit
GOOGLE
DRAUGIEM.LV
reģistrēties
autorizēties