8. Oktobris 2024 06:00
Jaunumi
Nenokavē! Abonē “Jurista Vārdu” nākamajam gadam vēl par šī gada cenām!

Tuvojoties nākamajam gadam, aicinām jau laikus, tas ir, līdz gada nogalei, abonēt “Jurista Vārdu”! Sākot ar 2025. gadu, abonementu veidiem “Mazais” un “Vidējais” būs jaunas cenas. Tāpēc abonē “Jurista Vārdu” jau tagad, nodrošinot sev izdevīgāko piedāvājumu, un turpini saņemt profesionālus argumentus un aktuālo informāciju par norisēm Latvijas tiesiskajā sistēmā, kā arī piekļuvi vairāk nekā 18 000 rakstiem “Jurista Vārda” datubāzē.

Kuru abonementa veidu izvēlēties? 

Izvēlies starp trīs abonementa veidiem atkarībā no lasītāju/lietotāju skaita, kam pieejams žurnāla saturs:

Abonements “Mazais” ir orientēts uz vienu lasītāju (fizisku personu), savukārt “Vidējais” un “Lielais” – uz dažādu lielumu juridiskajiem birojiem, iestādēm, uzņēmumiem, jo dod iespēju neierobežoti piekļūt juridisko publikāciju datubāzei vairākiem lietotājiem vienlaikus. 

Proti, abonementi veidoti tā, lai nodrošinātu juristu profesionālās vajadzības atkarībā no tā, kā norit viņu darbs (individuāli, nelielā kolektīvā vai plašā birojā): katram lietotājam vienlaikus ir pieeja žurnāla digitālajam saturam no 2 ierīcēm; var noformēt abonementu ar vai bez drukātās versijas – cena abos gadījumos ir nemainīga. 

Kā abonēt? 

Noformē abonementu 2025. gadam jau tagad “Jurista Vārda” i-veikalā: juristavards.lv/veikals. Izvēlies vienu no trīs abonementu veidiem (Mazais, Lielais, Vidējais) un drukāto + digitālo vai tikai digitālo versiju. 

Plašāka informācija –  Abonēšanas noteikumos un Lasītāju servisā (67311161; abonenti@lv.lv). 

 
 
0 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
Lasītākie jaunumi
AKTUĀLI
CITI ŠĪ AUTORA JAUNUMI
Iestāžu un institūciju jaunumi
Kopumā 274 iestādes
komentēt
Pievienot rakstu mapē
Pievienot citātu mapei
Pievienot piezīmi rakstam
Drukāt
ienākt ar
JURISTA VĀRDS
Abonentiem! Ieiet šeit
GOOGLE
DRAUGIEM.LV
reģistrēties
autorizēties