28. Februāris 2014 12:52
Jaunumi
Ar ko plāno nodarboties Gunārs Kūtris
1
Gunārs Kūtris: "Ja neatradīšu normālu darbu jurista profesijā, savas zināšanas izmantošu politikā."
Evija Trifanova, Leta

Ja bijušais Satversmes tiesas (ST) priekšsēdētājs Gunārs Kūtris neatradīs interesantu un pienācīgi apmaksātu darbu juridiskajā jomā, viņš savas profesionālās zināšanas izmantošot arī politiskajā darbībā, taču tā neesot prioritāte.

Kā šorīt intervijā "Latvijas Radio" atzina G.Kūtris, pagaidām viņš vēl nav atradis darbu jurista profesijā, kurā gribētu strādāt. Bijušais ST priekšsēdētājs neslēpa, ka labprāt strādātu par tiesnesi vispārējās jurisdikcijas tiesā, taču nevēlas sākt no paša zemākā līmeņa, proti, rajona tiesas, turpretim Augstākajā tiesā pagaidām neesot vakantu tiesneša amatu.

G.Kūtris atzīmēja, ka viņam ir jāuztur arī ģimene, tāpēc, neatrodot atbilstīgu darbu juridiskajā profesijā, savas profesionālās zināšanas varētu izmantot politikā. "Redziet, sakārtot valsti var dažādi," neslēpa bijušais ST vadītājs.

Kā jau ziņots, bijušais ST priekšsēdētājs jau iepriekš atzinis, ka viņu ir uzrunājuši vairāki politiskie spēki, kas gan pagaidām nav pārstāvēti parlamentā.

 

 
 
1 KOMENTĀRS
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
Mala
28. Februāris 2014 / 17:31
0
ATBILDĒT
Iešana pie Sudrabas un prasības pēc tiesneša mantijas izklausās pēc ultimāta Saeimai, lai kaut ko sagroza un dabū iekšā pa sētas durvīm Brīvības bulvārī. Ir mazliet jau par traku tas viss. Tomēr jāpiedomā pie tā, ko stāsta žurnālistiem agrās rīta stundās.
Lasītākie jaunumi
AKTUĀLI
CITI ŠĪ AUTORA JAUNUMI
Iestāžu un institūciju jaunumi
Kopumā 269 iestādes
komentēt
Pievienot rakstu mapē
Pievienot citātu mapei
Pievienot piezīmi rakstam
Drukāt
ienākt ar
JURISTA VĀRDS
Abonentiem! Ieiet šeit
GOOGLE
DRAUGIEM.LV
reģistrēties
autorizēties