27. Oktobris 2014 09:25
Jaunumi
DP priekšnieks Jānis Reiniks pieņēmis lēmumu doties izdienas pensijā

Drošības policijas ilggadējais priekšnieks Jānis Reiniks ir pieņēmis lēmumu 2014.gada 7.novembrī atvaļināties no dienesta Drošības policijā un doties izdienas pensijā personīgu apsvērumu dēļ.

Iekšlietu ministrs R.Kozlovskis: „Esmu Reinika kunga iesniegumu saņēmis, un respektēju viņa lēmumu aiziet izdienas pensijā š.g. 7. novembrī. 15 gadus vadīt Drošības policiju ir bijis izaicinājums, kas prasījis lielu pašatdevi. Vēlos pateikties Reinika kungam par ieguldījumu nacionālās drošības stiprināšanā un Drošības policijas vadīšanā.”

Nākamajam Drošības policijas vadītājam priekšā būs lieli izaicinājumi gan saistībā ar jauno ģeopolitisko situāciju, kas aktualizē jaunus drošības riskus, gan ar tuvojošos Latvijas prezidentūru Eiropas Savienības Padomē.

“Drošības iestādes vadītājam jābūt politiski neitrālām cilvēkam, kam ir stratēģisks redzējums par Drošības policijas tālāku attīstību. Vadītājam jābūt autoritātei sadarbības partneriem citās valstīs ar kura profesionalitāti un kompetenci tie var rēķināties. Tāpēc ļoti svarīga ir pieredze un izpratne par valsts drošības iestāžu darbu,” norāda Kozlovskis.

 
 
0 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
Lasītākie jaunumi
AKTUĀLI
CITI ŠĪ AUTORA JAUNUMI
Iestāžu un institūciju jaunumi
Kopumā 269 iestādes
komentēt
Pievienot rakstu mapē
Pievienot citātu mapei
Pievienot piezīmi rakstam
Drukāt
ienākt ar
JURISTA VĀRDS
Abonentiem! Ieiet šeit
GOOGLE
DRAUGIEM.LV
reģistrēties
autorizēties