26. Februāris 2015 16:26
Jaunumi
Iecelta jauna Privatizācijas aģentūras valde

Šodien, 26.februārī, notikušajā valsts akciju sabiedrības „Privatizācijas aģentūra” ārkārtas akcionāru sapulcē tika iecelta jauna aģentūras valde. Par aģentūras valdes priekšsēdētāju atkārtoti iecelts Vladimirs Loginovs, par valdes locekli – Juris Vaskāns.

V.Loginovs Privatizācijas aģentūras valdes priekšsēdētāja pienākumus pilda jau kopš 2014.gada novembra, iepriekš viņš bijis Privatizācijas aģentūras Komercdarbības dienesta vadītājs, kā arī investora piesaistes bankai “Citadele” projekta vadītājs.

Savukārt, J.Vaskānam jau ir iepriekšēja darba pieredze Privatizācijas aģentūras valdes locekļa amatā, viņš bijis arī bankas “Citadele” un Parex bankas padomes loceklis.

Privatizācijas aģentūras valdes locekļu kandidātu atlases nominācijas komisija izvērtēja konkursā saņemtos kandidātu pieteikumus, no kuriem tie, kas saņēmu visaugstāko novērtējumu un atbilda kandidātiem izvirzītajiem kritērijiem, tika izvirzīti izvērtēšanai ekonomikas ministrei. Pēc kandidātu izvērtēšanas ekonomikas ministre Dana Reizniece-Ozola pieņēma lēmumu par divu kandidātu iecelšanu Privatizācijas aģentūras valdē.

Privatizācijas aģentūras valdes locekļu kandidātu atlases process tika organizēts atbilstoši Publiskās personas kapitāla daļu un kapitālsabiedrību pārvaldības likumā ietvertajiem nosacījumiem, kas paredz valdes locekļu atlasi atbilstoši labas korporatīvās pārvaldības principiem, kas nodrošinot atklātu, godīgu un profesionālu valdes locekļu atlasi. Attiecīgi ekonomikas ministre izveidoja nominācijas komisiju, kuras sastāvā bija pārstāvji no Ekonomikas ministrijas, kā arī neatkarīgie eksperti.

 
 
0 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
Lasītākie jaunumi
AKTUĀLI
CITI ŠĪ AUTORA JAUNUMI
Iestāžu un institūciju jaunumi
Kopumā 269 iestādes
komentēt
Pievienot rakstu mapē
Pievienot citātu mapei
Pievienot piezīmi rakstam
Drukāt
ienākt ar
JURISTA VĀRDS
Abonentiem! Ieiet šeit
GOOGLE
DRAUGIEM.LV
reģistrēties
autorizēties