23. Septembris 2015 13:37
Jaunumi
COBALT un BORENIUS izveido lielāko advokātu biroju

Izveidojot lielāko advokātu biroju apvienību reģionā, no nākamā gada 1.janvāra kopā sāks strādāt divu vadošu advokātu biroju – COBALT (Latvijā iepriekš - Raidla Lejiņš & Norcous) un Borenius – komandas Latvijā, Lietuvā, Igaunijā un Baltkrievijā. Pēc apvienošanās jaunajā apvienībā visā reģionā praktizēs vairāk nekā 180 advokātu un juristu, un tā turpinās darbu, izmantojot COBALT zīmolu.

Latvijas biroja 50 advokātu un juristu komandu vadīs Dace Silava-Tomsone un Lauris Liepa. Abu biroju pārstāvji kā galveno apvienošanās ieguvumu redz iespēju klientiem nodrošināt vēl lielāku pievienoto vērtību lietu risināšanā. Tas saistīts gan ar reģiona vadošo advokātu plašo pieredzi, gan iespēju biroja juridiskajam personālam daudz dziļāk specializēties konkrētās tiesību nozarēs.

Latvijas COBALT birojā strādās 8 partneri - Dace Silava-Tomsone, Ģirts Lejiņš, Guntars Zīle, Ingrīda Kariņa-Bērziņa un Toms Šulmanis no COBALT, un Lauris Liepa, Indriķis Liepa un Gatis Flinters, kuri līdz šim praktizēja Borenius.

Igaunijas COBALT birojā strādās 60 advokātu un juristu komanda, tai skaitā 13 partneri. Lietuvas birojā darbosies 65 juristu un advokātu komanda 6 partneru vadībā. Baltkrievijas birojā praktizē 5 advokāti un juristi.

Pasaules vadošās juridisko pakalpojumu kvalitātes izpētes organizācijas – Chambers Global, Chambers Europe, Legal 500 un IFLR 1000 – regulāri min abu biroju prakses grupas un advokātus starp labākajiem visās prakses jomās.

COBALT 2015.gada maijā izveidoja agrākie Raidla Lejiņš & Norcous biroji Latvijā un Lietuvā, LAWIN Igaunijā un jaunizveidots COBALT birojs Baltkrievijā. Pēc apvienošanās kopā ar COBALT advokātiem strādās Borenius Latvijas, Igaunijas un Lietuvas biroju komandas.

 
 
0 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
Lasītākie jaunumi
AKTUĀLI
CITI ŠĪ AUTORA JAUNUMI
Iestāžu un institūciju jaunumi
Kopumā 269 iestādes
komentēt
Pievienot rakstu mapē
Pievienot citātu mapei
Pievienot piezīmi rakstam
Drukāt
ienākt ar
JURISTA VĀRDS
Abonentiem! Ieiet šeit
GOOGLE
DRAUGIEM.LV
reģistrēties
autorizēties