8. Septembris 2016 16:04
Studenta Vārds
Zvērinātu advokātu birojs COBALT aicina studentus pieteikties Junioru programmai

Līdz 2016. gada 23. septembrim zvērinātu advokātu birojs COBALT aicina jurisprudences bakalaura studiju programmas otrā un vecāku kursu studentus pieteikties dalībai COBALT Junioru programmā. Tās ietvaros topošajiem speciālistiem būs iespēja iepazīt jurista profesijas darba ikdienu, kā arī gūt praktisku pieredzi vienā no vadošajiem advokātu birojiem Latvijā.

Lai uzzinātu plašāku informāciju par Junioru programmu, jaunieši tiek aicināti apmeklēt COBALT Junioru programmas prezentāciju Latvijas Universitātes Juridiskās fakultātes 30.auditorijā 13. septembrī plkst. 12.05, kā arī COBALT atvērto durvju dienu, kas norisināsies 16. septembrī plkst. 10.00 biroja telpās Berga Bazārā, Marijas ielā 13 k-2, 2.stāvā.

COBALT Junioru programmas pieteikuma anketa.

Aicinām visus studentus nešaubīties un pieteikties savlaicīgi, jo pēc pieteikuma saņemšanas aicināsim Tevi uz nākamo atlases posmu 23. septembrī plkst. 10.00. COBALT birojā.

Par programmu:

COBALT Junioru programma sadalīta vairākos posmos – pirmajā etapā, deviņu mēnešu periodā, programmas dalībniekiem ir iespēja iepazīt advokāta darba nianses, saņemt padomus studiju procesā, kā arī piedalīties izglītojošos un izklaidējošos pasākumos pieredzējušu mentoru vadībā. Tālāk topošajiem speciālistiem tiek nodrošināta apmaksāta prakses vieta COBALT birojā, kuras ietvaros jauniešiem ir iespēja gūt neatsveramu praktisko pieredzi darbā ar vietēja un starptautiska mēroga klientiem.

Apliecinot savas prasmes un potenciālu iekļauties komandā, COBALT junioriem pastāv iespēja turpināt attīstīt savu karjeru biroja paspārnē.

 
 
0 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
Lasītākie jaunumi
CITI STUDENTA VĀRDA JAUNUMI
VISS STUDENTA VĀRDS
AKTUĀLI
CITI ŠĪ AUTORA JAUNUMI
Iestāžu un institūciju jaunumi
Kopumā 269 iestādes
komentēt
Pievienot rakstu mapē
Pievienot citātu mapei
Pievienot piezīmi rakstam
Drukāt
ienākt ar
JURISTA VĀRDS
Abonentiem! Ieiet šeit
GOOGLE
DRAUGIEM.LV
reģistrēties
autorizēties