16. Aprīlis 2018 12:24
Jaunumi
Aicinām piedalīties XIX Starptautiskajā zinātniskajā konferencē “Latvijai 100: cerības, sasniegumi un izaicinājumi”

Latvijas jubilejas gadā ir jāizvērtē jau sasniegtais, kā arī jāsaprot, kādas bija kļūdas, kas neļāva sasniegt visu iecerēto. Ir jāpalīdz mūsu zemei uzplaukt un ieņemt tai pienākošos vietu starptautiskajā vidē – gan pilnveidojot tiesiskumu un drošību, gan attīstot uzņēmējdarbības vidi, gan veicinot kultūras un zinātnes sasniegumus. Sava izvēlētā ceļa mērķus un uzdevumus ir jāprot pasniegt un paskaidrot cilvēkiem gan Latvijā, gan ārpus tās robežām, ne tikai piesaistot mūsu draugus un atbalstītājus, bet pārliecinot arī skeptiķus un pat nelabvēļus. Šie mērķi ir savstarpēji saistīti, un tajos balstās arī šīs konferences tēmas.

Biznesa augstskola Turība rīkotā XIX Starptautiskā zinātniskā konference “Latvijai 100: cerības, sasniegumi un izaicinājumi” notiks 2018. gada 19. aprīlī augstskolas telpās Rīgā, Graudu iela 68. Konferences atklāšanā piedalīsies Latvijas Republikas tieslietu ministrs Dzintars Rasnačs, kā arī Biznesa augstskolas Turība Juridiskās fakultātes dekāns Jānis Načisčionis.

Konferences ietvaros notiks plenārsēde, kurā ar ziņojumiem uzstāsies Latvijas Republikas Augstākās tiesas priekšsēdētājs Ivars Bičkoviočs, Latvijas Republikas ģenerālprokurors Ēriks Kalnmeiers, Latvijas Zvērinātu advokātu padomes priekšsēdētājs Jānis Rozenbergs, Latvijas Zvērinātu notāru padomes priekšsēdētājs Jānis Skrastiņš, Latvijas Republikas tiesībsargs Juris Jansons, Latvijas Zvērinātu tiesu izpildītāju padomes priekšsēdētājs Andris Spore, kā arī bijušais Satversmes tiesas priekšsēdētājs, Biznesa augstskolas Turība profesors Aivars Endziņš.

Konferences programma

Konferences ietvaros norisināsies arī NORDPLUS augstākās izglītības projekta konference „Organizācijas un individuālā drošība”  (angļu valodā), programma.

Konferences ietvaros notiks arī apaļā galda diskusija “Latvijas tiesību sistēma” un darbs vairākās paralēlās sesijās.

Konference notiks latviešu un angļu valodā. Dalība – bez maksas.

Visiem interesentiem lūgums pieteikties konferencei, aizpildot reģistrācijas formu līdz 17. aprīlim.

Papildu informācija, zvanot pa tālr. +371 67619693 vai rakstot uz konferences organizācijas komitejas e-pasta adresi: conference@turiba.lv

 
 
0 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
Lasītākie jaunumi
AKTUĀLI
CITI ŠĪ AUTORA JAUNUMI
Iestāžu un institūciju jaunumi
Kopumā 269 iestādes
komentēt
Pievienot rakstu mapē
Pievienot citātu mapei
Pievienot piezīmi rakstam
Drukāt
ienākt ar
JURISTA VĀRDS
Abonentiem! Ieiet šeit
GOOGLE
DRAUGIEM.LV
reģistrēties
autorizēties