30. Aprīlis 2020 13:57
Jaunumi
Noslēdzies konkurss par Valsts bērnu tiesību aizsardzības inspekcijas vadīšanu

Valsts bērnu tiesību aizsardzības inspekcijas (VBTAI) priekšnieka atlases komisija nolēmusi konkursu noslēgt bez rezultāta. 

Atlases komisija, izvērtējot pretendentu iesniegtos dokumentus un atbilstību obligātajām prasībām, kā arī uzklausot motivāciju ieņemt šo amatu un redzējumu par iestādes darbības prioritātēm, pieņēma lēmumu nevirzīt nevienu no konkursa dalībniekiem uz Valsts bērnu tiesību aizsardzības inspekcijas priekšnieka amatu.

Labklājības ministre Ramona Petraviča atzīst: “Žēl, ka par konkursu bija tik maza interese un ka tas jābeidz bez rezultāta. Valsts bērnu tiesību aizsardzības inspekcija nodarbojas ar ļoti svarīgiem jautājumiem, bet vienlaikus tai ir ļoti nepieciešamas pārmaiņas, tostarp, lai turpinātu sākto bāriņtiesu reformu. No vienas puses, inspekcijas vadīšana ir specifisks darba virziens, bet no otras – ir skaidrs, ka būs jāīsteno nozīmīga pārveide.”

Konkursa pretendentu vērtēšanas komisiju vadīja labklājības ministre Ramona Petraviča, tās sastāvā bija: Valsts kancelejas direktors Jānis Citskovskis, Labklājības ministra biroja vadītājs Ringolds Beinarovičs, Labklājības ministrijas Bērnu un ģimenes politikas departamenta direktore Liene Kauliņa-Bandere un Labklājības ministrijas valsts sekretāra vietniece Jana Muižniece. Ar padomdevēju tiesībām piedalījās nodibinājuma “Centra Dardedze” valdes locekle Laila Balode.

Valsts pārvaldes iestāžu vadītāju centralizētā atlase: INFOGRAFIKA

 
 
0 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
Lasītākie jaunumi
AKTUĀLI
CITI ŠĪ AUTORA JAUNUMI
Iestāžu un institūciju jaunumi
Kopumā 269 iestādes
komentēt
Pievienot rakstu mapē
Pievienot citātu mapei
Pievienot piezīmi rakstam
Drukāt
ienākt ar
JURISTA VĀRDS
Abonentiem! Ieiet šeit
GOOGLE
DRAUGIEM.LV
reģistrēties
autorizēties