10. Jūnijs 2020 16:53
Jaunumi
Augstākā tiesa atsāk apmeklētāju pieņemšanu klātienē, ievērojot noteiktos piesardzības pasākumus

Beidzoties ārkārtējai situācijai, kas valstī tika noteikta Covid-19 izplatības dēļ, Augstākā tiesa atsāk klientu apkalpošanu klātienē, ievērojot noteiktos piesardzības pasākumus.

Apmeklētājus un dokumentus klātienē Augstākā tiesa pieņem katru darba dienu no plkst. 8.30 līdz 17.00, piektdienās un pirmssvētku dienās līdz plkst.15.00. Lai iepazītos ar lietas materiāliem, lietas dalībniekiem iepriekš jāpiesakās Kancelejā (tālruņi 67020364 – civillietas, 67020361 – krimināllietas, 67020339 – administratīvās lietas).

Arī turpmākajā saziņā Augstākā tiesa aicina lietu dalībniekus izmantot dokumentu elektroniskās aprites iespējas.

Dokumentus var iesniegt e-pastā at@at.gov.lv vai nosūtīt pa pastu – Brīvības bulvāris 36, Rīga, LV-1511, vai iesniegt elektroniski vienotajā valsts un pašvaldību pakalpojumu portālā www.latvija.lv. Dokumentus var arī atstāt pastkastē tiesas vestibilā.

Tiesas sēdes Augstākajā tiesā notiks kā ierasts – pamatā rakstveida procesā, bet gadījumos, kad par to lēmis Senāts, – mutvārdu procesā.  

Augstākās tiesas tiesneši un darbinieki strādā tiesas noteiktajā darba režīmā un darba laikā, ievērojot epidemioloģiskās drošības pasākumus.

 
 
0 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
Lasītākie jaunumi
AKTUĀLI
CITI ŠĪ AUTORA JAUNUMI
Iestāžu un institūciju jaunumi
Kopumā 269 iestādes
komentēt
Pievienot rakstu mapē
Pievienot citātu mapei
Pievienot piezīmi rakstam
Drukāt
ienākt ar
JURISTA VĀRDS
Abonentiem! Ieiet šeit
GOOGLE
DRAUGIEM.LV
reģistrēties
autorizēties