13. Jūlijs 2020 14:28
Jaunumi
Valsts prezidents sveic ģenerālprokuroru Juri Stukānu pirmajā darba dienā jaunajā amatā

Valsts prezidents Egils Levits šodien Rīgas pilī tikās ar ģenerālprokuroru Juri Stukānu, sveicot viņu pirmajā darba dienā jaunajā amatā. J. Stukāns iepazīstināja Valsts prezidentu ar savu redzējumu par ģenerālprokurora darbību un prokuratūras darba pilnveidošanu. “Es novēlu jums sekmīgu darbu jaunajā amatā, un lai jums izdodas sasniegt mērķtiecīgi izvirzītos uzdevumus prokuratūras darbā,” ģenerālprokuroram novēlēja E. Levits.

E. Levits ģenerālprokuroru izjautāja par dažādiem prokuratūras darbības aspektiem un viņa redzējumu par nepieciešamo darbu jomas pilnveidošanai. Tika pārrunāts, kā J. Stukāns plāno strādāt pie personālvadības jautājumiem un šobrīd vakanto prokuroru vietu aizpildīšanas, kā arī prokuroru apmācības nodrošināšanas specifiskajos jautājumos. Tāpat tika spriests par prokuratūras un Valsts policijas turpmāko sadarbību. Sarunā abas puses arī pieskārās tematam par Prokuratūras likuma pilnveidošanas iespējām.

Abas puses apspriedās par jaunizveidoto Eiropas Prokuratūru un Latvijas dalību un pienākumiem tās darbībā, esot vienisprātis, ka Latvijai ir jābūt aktīvai Eiropas Prokuratūras darbā un jāatrod tam nepieciešamie līdzekļi.

 
 
0 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
Lasītākie jaunumi
AKTUĀLI
CITI ŠĪ AUTORA JAUNUMI
Iestāžu un institūciju jaunumi
Kopumā 269 iestādes
komentēt
Pievienot rakstu mapē
Pievienot citātu mapei
Pievienot piezīmi rakstam
Drukāt
ienākt ar
JURISTA VĀRDS
Abonentiem! Ieiet šeit
GOOGLE
DRAUGIEM.LV
reģistrēties
autorizēties